Kategori: Anmeldelse

  • Nyt gratis digitalt magasin om kager, desserter, brød, is og meget mere er på gaden

    Nyt gratis digitalt magasin om kager, desserter, brød, is og meget mere er på gaden

    Der er kommet et nyt digitalt magsin der kun handler om brød, kager, desserter og det ser lovende ud. For selv om der flotte billeder, livstil, produkt visninger og alt det andet traditionelle magasinstuff, så nørdes der nok igennem i flere af artiklerne til at det holdt denne skribent fangen. Hvem kan ikke falde for […]

  • Tommi’s Burger Joint – Burger på den enkle måde

    Tommi’s Burger Joint – Burger på den enkle måde

    Her i sommers åbnede der i kødbyen et nyt burgersted, Tommi’s Burger Joint.  Menukortet er holdt simpelt, hvilket er med til at skærpe min interesse for et besøg. Der er bare noget dragende over et sted der prøver at gøre een ting, og gøre den godt. Men hvad der fik mig til at lette bagenden fra sofaen, […]

  • Anmeldelse og Give Away: Bageopskrifter fra hele verden

    Anmeldelse og Give Away: Bageopskrifter fra hele verden

    [box type=”alert” style=”rounded”]Bogen er venligst doneret af Nordisk forlag der også står for udgivelsen.[/box] Vi har fået en moppedreng af en kogebog ind af brevsprækken. Faktisk er det nok mere en bagebog, for den er fyldt af bageopskrifter fra ende til anden. Bogen der er kommet ind af døren hedder Bageopskrifter fra hele verden, og […]

  • No.2 –  AOC’s lillesøster leverer velsmag og hygge

    No.2 – AOC’s lillesøster leverer velsmag og hygge

    [box type=”info” style=”rounded”]Sponsoret: Rasmus fra http://feinschmeckeren.dk/ manglede en medspiser på no.2 der havde inviteret  ham – Jeg havde fornøjelsen af at komme med som testspiser[/box] Som der står i infoboksen ovenover, havde jeg fornøjelsen at være Rasmus’ (fra feinschmeckeren.dk) medspiser på AOC nye lillesøster for nogle uger siden, og jeg overlader ham trygt den uddybende anmeldelse […]

  • Asparges-Knejpen i Torvehallerne – en himmelsk mundfuld

    Asparges-Knejpen i Torvehallerne – en himmelsk mundfuld

    Midt mellem de to haller i Torvehallerne er der dukket noget nyt og spændende op – Asparges-Knejpen. En lille midlertidig udendørs café der sælger asparges i alle afskygninger. Jeg hørte første gang om den på mit lille hjørne af de sociale medier hvor Kim Mühlhahn fra Jonas Kogebog nævnte at nu gik en gammel drøm i opfyldelse. […]

  • Kullinarisk Sydfyn – Appelsinmarmelade (og andre slags) fra Greco Farms

    Kullinarisk Sydfyn – Appelsinmarmelade (og andre slags) fra Greco Farms

    Jeg har aldrig kunnet lide appelsinmarmelade. Det har altid været noget bittert og alt for sødt stads for mig. Puhabadvrfyforpyffer. Stor var min overraskelse da jeg på Kulinarisk Sydfyn ( Kulinarisk Sydfyn havde venligst sponsoret et hotelværelse) smagte en græsk appelsinmarmelade  som jeg rent faktisk kunne lide. Sødme fyldt, ikke for sød, uden bitterhed. Jeg […]

  • Fjordkroen – fantastisk udsigt over Præstø fjord og rigtig god mad

    Fjordkroen – fantastisk udsigt over Præstø fjord og rigtig god mad

    En gammel kollega og jeg tager engang imellem på en køretur hvor det gælder om at fare vild. Vi vælger et område af Sjælland som vi ikke kender ret godt og så følger vi bare de små veje og ser hvad for eventyr vi kommer ud på. Jeg har lige fået et nyt kamera for […]

  • Kulinarisk Sydfyn, dag 2

    Kulinarisk Sydfyn, dag 2

    Jeg var blevet inviteret af Kulinarisk Sydfyn til at deltage i dette brag af en weekend i maden og velsmagens tegn. De sponsorerede venligst et hotelværelse og hvad der var sparet på det, blev til fulde brugt på at købe ind hos de mange stadeholdere. Andendagen var let overskyet med en lille brise der fik publikum […]

  • Kulinarisk Sydfyn 2013, dag 1.

    Kulinarisk Sydfyn 2013, dag 1.

    Jeg blev inviteret til at komme ned til Kulinarisk Sydfyn af arrangørerne og tilbudt et hotelværelse en nat. Kulinarisk Sydfyn er en årlig madmesse i Svenborg, men en masse små producenter der viser deres produkter og ikke mindst med smagsprøver…mmm Det var praktisk talt umuligt for mig at sige nej tak. Jeg har i et […]

  • Hvorfor Bondens Marked? Interview med initiativtager Jette Højholdt Mikkelsen

    Hvorfor Bondens Marked? Interview med initiativtager Jette Højholdt Mikkelsen

    Den første lørdag i måneden sker der noget spændende på Østerbro i København. Bondens marked kommer til byen, så bønder og små producenter kan falbyde deres varer til os byboere. Et tilbud jeg benytter mig hver gang det er muligt for mig. Det er et hyggeligt lille marked med lille udskiftning i stadeholderne så der […]

  • Gammeldags pærekage med makroner og whiskey

    Gammeldags pærekage med makroner og whiskey

    (Følgende indeholder sponsoret materiale. Jeg var til et arrangement hos Ballantines og fik en flaske whiskey som jeg bruger i denne opskrift). Vi bliver tit inviteret til alskens arrangementer fra firmaer der som regel laver noget med mad. Mange af dem er nogle gange lidt svære at se hvad og hvordan vi skal skrive om. […]

  • Lolllesgård på Nyord – Velsmagende hygge.

    Lolllesgård på Nyord – Velsmagende hygge.

    Lige nord for Møn ligger Nyord. På Nyord ligger Nyord. Nyord er den eneste by på øen Nyord. Det første man ser når man kører over broen fra Møn til Nyord er fuglereservatet Nyord Enge. Et flot og særpræget naturområde der fylder en tredjedel af ø’ens strandenge. Fremme foran en, bagved engen, ligger en bakke […]