Den første lørdag i måneden sker der noget spændende på Østerbro i København. Bondens marked kommer til byen, så bønder og små producenter kan falbyde deres varer til os byboere.
Et tilbud jeg benytter mig hver gang det er muligt for mig. Det er et hyggeligt lille marked med lille udskiftning i stadeholderne så der er god chance for at komme på hilse kendskab med de forskellige stadeholdere.
Denne gang kom jeg hjem med chokolade fra Friis-Holm (igen), Kød fra Kærsgård og den bedste jordbærsaft jeg nogen sinde har smagt fra Rokkedysse Gård. Hold da op.
Men hvad er Bondens marked og hvad er tankerne bagved at sætte sådan et marked op? Jeg fik venligst Jette Højholdt Mikkelsen der er initiativtager og har staden for Kærsgård, hvor hun sammen med sin mand sælger noget rigtig godt kød.
Se hvad hun havde at fortælle i videoen ovenover.
Bondens marked startede på Gisselfeld i 2007 og sidste år flyttede de til København, hvor de startede foran Øsknehallen, men I år flyttede de så til Sankt Jakobs plads på Østerbro.
De har åbent fra 10-16, den første lørdag i måneden.
Skriv et svar