Lars

Lars Kiilerich

God mad er for mig først og fremmest gode råvarer. Heldigvis er det da her i landet muligt at få fat i råvarer af rigtig god kvalitet, både i supermarkederne, men især hos lokale udbydere, så det benytter jeg mig af i stor stil. “Hellere lidt, men godt”, er nok det tætteste jeg kommer på et madmotto.

Af madpræferencer, hælder jeg helt klart til det Italienske køkken, som med de ofte simple retter formår at få det bedste frem i råvarerne. At jeg elsker god pasta hjælper jo også lidt, så min Mercato Atlas får lov at køre nogle runder, når tiden tillader det. En anden ting italienerne er rigtig gode til er at lave is, og jeg prøver ihærdigt at gøre dem kunsten efter, ved at bruge ismaskinen til at lave alle mulige (og umulige) former for is.

For nyligt har jeg fundet en interesse for molekylær gastronomi, især food pairing, men mine erfaringer derudi ligger stadig på begynderniveau. Selvom MG giver mulighed for at lave nogle spændende ting, så synes jeg ikke at man skal lave avantgarde mad “fordi man kan”, men mere bruge de nylærte teknikker til at lave eksisterende mad perfekt.

Du kan kontakte mig på lars(snabela)grydeskeen.dk

Twitter: @Grydeskeen

Velkommen til!

Kommentarer

Ét svar til “Lars”

  1. Karina Avatar

    Halløj Lars 🙂

    Er da lige nødt til at sende dig en hilsen. Har lige drukket iceblend i Malous selskab og hun kunne så fortælle at du er manden bag Grydeskeen! Kæft verden er lille nogen gange – det havde jeg ikke lige regnet med. Men hvad ved jeg? Efterhånden en del år siden vi løb eller cyklede rundt på Kjærgårdsvej og legede grænse :o) Så selvfølgelig er du hammergod til at lave mad og blogger om det – hvorfor ikk??
    Ser heldigvis ud – og lyder også på Malou – spm om du har det fantastisk, og det er dejligt at høre! Nu har jeg i hvert fald liked jeres side og glæder mig til at følge lidt med i hvad der sker!

    Mange hilsner fra Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *