Morten

Jeg lovede mig selv at lære at lave mad efter mit første forsøg på at lave millionbøf. Det smagte af fyføj og alt for meget kulør. Det var der jeg lærte at majs kan tage farve af kulør, bare man bruge nok! Jeg kan stadig huske sidde over tallerken, med nederlag og sorg i sindet. Det var uspiseligt. Der lovede jeg mig selv at blive god til at lave mad. Fra at være en nødvendighed er det gået hen og blevet mere end en hobby – det er blevet en lidenskab. Ingen ret for svær, ingen smag uopnåelig – kreativiten får frit løb!

Min første madblog startede jeg 2003 og det eneste spor tilbage på nettet er fra wayback machine.

 

Du kan kontakte mig på morten(snabela)grydeskeen.dk.  [twitter-follow screen_name=’mortenildal’ show_screen_name=’no’]

 

Kommentarer

12 svar til “Morten”

  1. Ninna Avatar
    Ninna

    Hej!

    Jeg lurer om man kan købe “Texturas – Sferificatión minikit” hos jer eller hvet I vem der er som har argenturen för den?

    Med venlig hilsen Ninna Sjöström
    JE Olsson & Söner

  2. Morten Avatar

    Hej Ninna

    Vi forhandler ikke det sæt – Jeg bruger det bare og tager billeder af det.

    Jeg købte mit hos et spansk firma og jeg kan ikke lige umiddelbart finde texturas sættet hos dem.

    Men jeg har fundet disse sites der alle skulle være inden for eu’s grænser. Jeg har ikke checket om de leverer internationalt og hvem de iøvrigt er.

    http://www.refillowhip.co.uk/shop/index.php?act=viewProd&productId=1051

    http://www.bienmanger.com/2F2707_Texturas_Mini_Kit_For_Molecular_Cuisine.html

    http://www.creamsupplies.co.uk/texturas/texturas-mini-starter-kit/prod_1051.html

    God fornøjelse og håber at høre om hvordan det kommer til at gå!:)

    mvh

    Morten

  3. Morten Avatar

    Tak Max!:)

  4. HC og Tommy Avatar
    HC og Tommy

    Tak for sidst. Det var dælme en god pastaret og formidable pølser. Lad os lave noget mere af den slags… og det er sagt efter en rask tur til pølsetyskland.

  5. Morten Avatar

    Sig hej til to af mine medsammensvorne på et utal af retter heromkring.

    Det var hyggeligt og noget af en god pastaret. Det er vel også ved at være på tide at vi holder vores lille “madklub” igen. Vi må finde en dato.

  6. Henrik Pelsen Avatar

    Hej!
    Texturas er produkter lavet af El Bulli. Produkterne forhandles i Inco i København på Flæsketorvet. Der findes en masse forskellige varianter her er en link til PDF filen http://www.inco.dk/Side-521.aspx.
    God fornøjelse.

    Henrik

  7. jakob Astrup Avatar
    jakob Astrup

    Hej!

    Jeg følger tit med på siden og nyder læsning. Laver selv mange eksperimenter. Har netop invisteret i en rooner fra addelice og vacum pakker….waauu en bøf man får.
    Men mit allerstørste ønske er at få fingrene i et INCO kort. Har haft et flere gange, men det er altid til låns, så bliver det indraget etc etc…. Nogle der har en metode?
    Ellers må jeg jo bare oprette et firma som laver kantine mad…:-)
    Send gerne mail hvis du har nogle fif eller vil være med på at lave et firma….

  8. Dennis Olsson Avatar
    Dennis Olsson

    er der nogle af jer der ved hvad for et varenummer som texturassættet har hos inco

  9. Erna Jacobsen Avatar
    Erna Jacobsen

    Hej Morten,

    Jeg har prøvet at skrive før, men ikke hørt fra jer.

    Først en rigtig god og inspirende hjemmeside og flere retter er prøvet med held herfra.

    Jeg lavede sylte sidste år og fik meget ros for den, selv af en kok som roste den rigtig meget.

    Nu skal jeg snart have tidlig julefrokost og vil lave den igen, men vil gerne vide hvorlang tid i forvejen den kan laves.

    Håber på svar denne gang.

    MVH
    Erna

  10. Morten Avatar

    Hej Erna

    Du må meget undskylde vi ikke fik vendt tilbage på din første besked. Lars har fået nyt job og er travl med at finde sig til rette der og jeg har haft travlt med mine ting.
    Så vores kære grydeskeen har været lidt forsømt.

    Men nu er det efterår og tid til at lave alle de gode retter der passer til årstiden.

    Nå men tilbage til dit spørgsmål.

    Sylten kan sagtens fryses – og kan holde sig der i ganske lang tid. Det er bare at tø den op og servere den.
    Så du kan godt være ude i god tid.

    Jeg må indrømme jeg ikke ved hvor lang tid den kan holde sig frisk – de overlever aldrig så lang tid.

    Det glæder mig at du havde en god oplevelse med den opskrift. Jeg har selv haft mange, specielt fordi det er den min moder har lavet i rigtig mange år.

    Mvh

    Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *