
Jeg var blevet inviteret af Kulinarisk Sydfyn til at deltage i dette brag af en weekend i maden og velsmagens tegn. De sponsorerede venligst et hotelværelse og hvad der var sparet på det, blev til fulde brugt på at købe ind hos de mange stadeholdere.
Andendagen var let overskyet med en lille brise der fik publikum til at strømme til. Der var folk over det hele og jeg fortrød lidt at jeg ikke købte de ting jeg havde set om lørdagen. Men der var god stemning på pladsen, overskud hos de handlende på begge sider af disken, så jeg havde bekymret mig unødvendigt

Hvis jeg skal beskrive stemningen på Kulinarisk Sydfyn med et ord skal det være: hyggeligt. Skal jeg beskrive Kulinarisk Sydfyn på baggrund af udvalget og kvaliteten af varerne er ordet jeg leder efter: imponerende.






Efter at have tilbragt en god weekend i det sydfynske, var det tid til at vende næsen hjemad og på det tidspunkt var trætheden begyndt at melde sig.
Så for at gøre aftensmaden ultra simpel og ikke mindst velsmagende fik jeg en god ide.
Først blev der købt pølse hos mesterslagteren. Igennem begge dage var det en af de mest velbesøgte stader. I regnvejret om lørdagen var der fyldt, i solskinnet var der fyldt og hele søndagen stod der en kødrand af folk der købte pølser med hjem, fik sig en smagsprøve eller købte en håndpølse.
Jeg købte to af hver slags de havde. En sommer griller med friske krydderurter og ramsløg, Italiensk griller med soltørrede tomater, basilikum og parmaskinke (frækkert), Familie-Griller, Grov Løgriller med tomat og basilikum og den sidste var en oksepølse med en smule chili i som jeg husker det.

Lidt derfra blev der solgt nogle pølsebrød der bare så for gode ud, de røg også ned i tasken.

og til at putte på toppen var der den fantastiske rygeostcreme med hvidløg.

Det tog ikke lang tid før der blev mumset hotdogs i storbyresidensen – en god afslutning på en god weekend.

Skriv et svar