Guacamole

Guacamole

Fjern stenen fra avocadoen
Fjern stenen fra avocadoen

Jeg skulle bruge lidt tilbehør til en fiskefrikadelle der kommer her på skeen inden for kort tid og Guacamole var det perfekte tilbehør.

Skaf dig en moden advokado og skær den åben som på billedet. Tap stenen bestemt med knivbladet, drej og fjern stenen::

Med en sløv kniv (ellers skær du dig bare i fingeren) skær kødet ud i tern og fjern det bagefter med en spiseske.

I med citronsaft for smag og så det ikke misfarver. Mos advocadoen med en gaffel til du får den konsistens du kan lide
I med citronsaft for smag og så det ikke misfarver. Mos advocadoen med en gaffel til du får den konsistens du kan lide

Op i en skål med det sammen med lidt citron for at forhindre eventuelle misfarvninger og mos med en gaffel indtil du har ramt en konsistens du kan lide.
Jeg gik efter den grove.

Hak en chili fint. Jeg ville ikke have det ret stærkt så jeg fjernede kerne og det hvide inden i
Hak en chili fint. Jeg ville ikke have det ret stærkt så jeg fjernede kerne og det hvide inden i

En frisk chili i den mængde du kan lide eller klares hakkes fint.

Hak bredbladet persille fint
Hak bredbladet persille fint

Det burde have været lidt koriander, men jeg havde kun bredbladet persille – så hakkede en passende mængde. Lidt over en spiseskefuld, en stor en af slagsen.

Hak et skalotteløg fint
Hak et skalotteløg fint

Jeg hakkede også et lille skalotteløg fint og jeg mener rigtig fint

Bland den finthakkede chilie, friskknust peber, hakkede bredbladet persille sammen med den moste advocado og smag til indtil du er glad
Bland den finthakkede chilie, friskknust peber, hakkede bredbladet persille sammen med den moste advocado og smag til indtil du er glad

Alle de hakkede ting og lidt friskknust peber blandes i den moste advokado.

Guacamole
Guacamole

Gucamole
 
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
 
Den klassiske Mexicanske tilbehør
Forfatter:
Type: Tilbehør
Køkken: Mexicansk
Antal portioner: 2
Ingredienser
  • Advokado
  • Frisk Chili
  • Bredbladet persille eller frisk koriander
  • 1 lille skalotteløg
  • Salt, peber
Instruktioner
  1. Skær advokadoen over i halv på den lange led
  2. Tap stenen med knivsbladet (den skarpe side) og drej for at fjerne stenene.
  3. Skær kødet ud med en sløv kniv i tern og fjern det med en spiseske
  4. Mos advokadokødet med en gaffel indtil du får den konsistens du er ude efter.
  5. Hæld citronsaft i for at bevare farven og give smag
  6. Hak bredbladet persille, frisk chili og skalotteløget fint.
  7. Bland det hele i den moste advokado
  8. Smag til med salt og peber

Og så er der guacamole.. Voila!


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *