Jeg skulle bruge lidt tilbehør til en fiskefrikadelle der kommer her på skeen inden for kort tid og Guacamole var det perfekte tilbehør.
Skaf dig en moden advokado og skær den åben som på billedet. Tap stenen bestemt med knivbladet, drej og fjern stenen::
Med en sløv kniv (ellers skær du dig bare i fingeren) skær kødet ud i tern og fjern det bagefter med en spiseske.
Op i en skål med det sammen med lidt citron for at forhindre eventuelle misfarvninger og mos med en gaffel indtil du har ramt en konsistens du kan lide.
Jeg gik efter den grove.
En frisk chili i den mængde du kan lide eller klares hakkes fint.
Det burde have været lidt koriander, men jeg havde kun bredbladet persille – så hakkede en passende mængde. Lidt over en spiseskefuld, en stor en af slagsen.
Jeg hakkede også et lille skalotteløg fint og jeg mener rigtig fint
Alle de hakkede ting og lidt friskknust peber blandes i den moste advokado.
- Advokado
- Frisk Chili
- Bredbladet persille eller frisk koriander
- 1 lille skalotteløg
- Salt, peber
- Skær advokadoen over i halv på den lange led
- Tap stenen med knivsbladet (den skarpe side) og drej for at fjerne stenene.
- Skær kødet ud med en sløv kniv i tern og fjern det med en spiseske
- Mos advokadokødet med en gaffel indtil du får den konsistens du er ude efter.
- Hæld citronsaft i for at bevare farven og give smag
- Hak bredbladet persille, frisk chili og skalotteløget fint.
- Bland det hele i den moste advokado
- Smag til med salt og peber
Og så er der guacamole.. Voila!
Skriv et svar