Så har vi på Grydeskeen.dk været en tur i Ekstra Bladet med en lille optræden om grill mad. Jeg havde valgt at tage en af mine gamle opskrifter frem – Let røget pasta på grill.
Det bliver ikke mere simpelt. I en folie bakke ligger du først lidt lufttørret skinke. Oven på det ligger du passende med frisk pasta fra din lokale discountbutik, søg for at det ligger så fladt som muligt. I den her omgang lagde jeg en gang kvarte champignoner og tomater.
Dæk det med fløde og stil det på direkte varme på din gril. Når det er kommet i kog og lige er begyndt at blive lidt tykt, så lig en håndfuld friske skyllede og stadig våde krydderurter fra haven direkte på kullene og så sæt låg på. Så ryger krydderurterne pastaretten.
Serveres med en gang hakket krydderurter som tilsvare dem du brugte over. Ikke den mest lette sommerret, men den smager dælme godt og den udsendte fotograf fik spist sin portion med stor fornøjelse.
Kasper fra Bergholt.net har iøvrigt på madbevagelsen.dk skrevet et lille indlæg om det.
Skriv et svar