Tag: timian
-
Eksperiment: Bøf sous vide med ovnstegte kartofler
I mit første indlæg om sous vide, havde min slagter lavet svineskanken for mig. Mens vi snakkede sous vide teknik, kom han med det glimerende foreslag at jeg skulle anskaffe mig en billig friture maskine. En af dem hvor temperatur kontrollen går fra 0 til højt. Sådan en tingest skulle være god nok til at eksperimentere med sous vide derhjemme.
-
Porchetta med kartofler og smørsovs
Jeg har længe gået og haft lyst til at prøve kræfter med at lave porchetta. Porchetta har jeg tit set lavet i tv som helstegt pattegris på bedste italienske manér, plus jeg havde lige købt et par skiver hos en af mine favoritbutikker Spaghetti Martellis og den var ren himmerige i en mundfuld. Det var en smag jeg måtte prøve at genskabe selv.Jeg har længe gået og haft lyst til at prøve kræfter med at lave porchetta. Porchetta har jeg tit set lavet i tv som helstegt pattegris på bedste italienske manér, plus jeg havde lige købt et par skiver hos en af mine favoritbutikker Spaghetti Martellis og den var ren himmerige i en mundfuld. Det var en smag jeg måtte prøve at genskabe selv.
-
Braiseret kanin med svampe og gulerødder
Min kammerat og jeg var et hurtigt smut i den nærmeste Irma hvor vi i køledisken faldt over en “halv fransk kanin”. De kvikke bemærkninger fløj rundt mens vi med en undertrykt latter, prøvede at finde ud af hvordan man se om en kanin er halv fransk.
-
Syltede peberfrugter med ansjos og gedeost
En nem, men yderst delikat forret, der hvis den anrettes på et mørkt fad eller tallerken, også er en fryd for øjet. Venligst lavet af min gode ven Thomas.