Tag: rapsolie
-
Sardinsalat med topløg og spicy origano
Hjemmelavet sardinpostej er en af de der simple forretter eller aperitif der er hamrende let at lave og bare smager af mere. Første gang jeg mødtes med Faster Phillip (en madblogger, ikke familie hehe) lave vi en hel del spændende mad og fik fyret en hel del dårlige vittigheder af. Alt i alt en hyggelig aften […]
-
Spaghetti carbonara – med et twist
Spaghetti carbonara er en herlig ret som dels er let at lave og som smager himmelsk. Kim der har madbloggen http://grillkokkerier.dk/ lavede fornyligt sin version af spaghetti carbonara. Så hele dagen i dag har Klidmoster, Kokkekniven , Kim og undertegnede haft den helt klassiske debat på twitter om carbonara laves med eller uden fløde. Klidmoster, […]
-
Chili con carne – den til weekenden
Jeg er helt pjattet med Chili con carne og det slog mig her forleden at efter Lars og jeg snart har haft grydeskeen.dk i tre år – så har jeg aldrig skrevet om Chili con carne. Enhver undskyldning jeg kan bruge for at gå lidt amok i køkkenet. Jeg laver tit en simpel chili con […]
-
Svinekoteletter med varm salat
Så er det tid til et af de klassiske stykker af kød, svinekoteletter. Serveret med en varm salat af chorizo, portobellosvampe, forårsløg og bare for at bruge mere af grissebassen lidt luft tørret skinke.
-
Æggemad med hjemmelavede ristede løg
Åh, at stå i det hjemmelige køkken og vide at man laver skægge eksperimenter, gør en ydmyg, og hvad kan være mere ydmygt end en æggemad. Jeg havde et par løg i overskud og tænkte der måtte være flere måder at kunne udnytte dem på.