Tag: gris

  • Svinekoteletter med varm salat

    Svinekoteletter med varm salat

    Så er det tid til et af de klassiske stykker af kød, svinekoteletter. Serveret med en varm salat af chorizo, portobellosvampe, forårsløg og bare for at bruge mere af grissebassen lidt luft tørret skinke.

  • Boller i karry

    Boller i karry

    Boller i karry er en af de første retter min Mor lærte mig at lave, og det er stadig en yndet spise, når der skal hverdagsmad på bordet. Både voksne og børn spiser løs af denne nemme ret. Jeg skriver opskriften som jeg husker den, de fleste mål er på slump. Jeg plejer at putte […]

  • Porchetta med kartofler og smørsovs

    Porchetta med kartofler og smørsovs

    Jeg har længe gået og haft lyst til at prøve kræfter med at lave porchetta. Porchetta har jeg tit set lavet i tv som helstegt pattegris på bedste italienske manér, plus jeg havde lige købt et par skiver hos en af mine favoritbutikker Spaghetti Martellis og den var ren himmerige i en mundfuld. Det var en smag jeg måtte prøve at genskabe selv.Jeg har længe gået og haft lyst til at prøve kræfter med at lave porchetta. Porchetta har jeg tit set lavet i tv som helstegt pattegris på bedste italienske manér, plus jeg havde lige købt et par skiver hos en af mine favoritbutikker Spaghetti Martellis og den var ren himmerige i en mundfuld. Det var en smag jeg måtte prøve at genskabe selv.