About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Meget inspirerende!
Ser lækkert ud. Et godt trikck til at få de pocherede æg til at lykkes, er at tilsætte eddike til kogevandet. Se f.eks. her:
http://dinbaghave.wordpress.com/opskrifter-2/sp%C3%A6de-sommergr%C3%B8ntsager-med-pocheret-%C3%A6g/
Helt enig Kasper – derfor jeg tilsatte en hætfuld eddike da jeg satte gryden over:)
……så gad jeg godt spise biksemad….
Som sædvanlig lækker mad og flotte billeder 🙂
Erland, jeg havde det på samme måde:) Tak for de pæne ord, det samme kan siges om din blog:)
Forleden fik jeg også luksusbiksemad af resterne af rådyrkølle. Meget bedre fås det bare ikke – mums. Din luksus-udgave ser bestemt også skøn ud.
Rådyrskølle biksemad lyder som en fornøjelse!:)