Tag: fond
-
Få mest ud af en frisk kylling – Afsnit 2, kyllingefond
Anden del af min lille serie om at få mest muligt ud af en frisk kylling går ud på at lave en god kyllingefond som kan fryses og bruges til at give en ekstra god smag til mange af de retter jeg vil lave på kyllingen.
-
Luksus biksemad med pocheret æg
Biksemad er restemad og luksus biksemad plejer at være noget med dyre råvarer for at lave det lækkert. En gammel favorit for mig har været almindelig biksemad med bearnaise sovs over og så ind i ovnen i en 10 minutter. En anden er bare med et spejlæg og så engelsk sovs på. I den her […]
-
And på den gode måde (confit de canard)
Confit de canard er en klassiker i det franske køkken og er velsmag i yderste potens. Det er mere en måde at tilberede og konservere and end det er en ret. Confit er også den lette måde at lave and på til de forskellige højtider som Mortens aften og jul. Anden forebliver saftig, smagsfuld og […]