Nogle gange skal det være let, hurtigt og velsmagende, også hvis der kommer gæster. Jeg fik købt mig en gang krebsehaler i lage i et af de lokale discountmarkeder og viste lige præcis hvad jeg ville gøre ved den.
Jeg havde frisk dild i huset fra tidligere, så der var jeg dækket ind. Har du ikke frisk dild eller gider du ikke, så brug en tørret. I så fald skal den have lov til at stå i køleskabet et stykke tid og trække smag før du servere.
Under alle omstændigheder vil det ikke skade at lade den trække.
Du skal bruge en mayonaise og en creme fraiche (jeg brugte 9%), samt lidt ketchup til at give lidt farve, men også lige smag. Jeg valgte at bruge ketchupen til at smage til med.
Så først i med mayonaisen ,creme fraichen og den hakkede dild. Rør rundt.

Smag til med lidt ketchup. Hellere for lidt og så lidt mere senere hvis du synes.
Jeg gik efter at ketchupen lige skulle give lidt farve samt sødme til salaten. Endeligt ikke for meget, bare lige en antydning.

Den passer godt på et godt frokostbord eller som en lille hapser til forret.
Rist en gang brød til. Anret lidt krebsehaler pænt på brødet og server.
Skriv et svar