Baconhapsere

Færdige baconhapsere

Brød, bacon og ost, og at springe over hvor gærdet er lavest. Dem som følger mig på Twitter, har nok opdaget at grillen er tændt ret ofte på vores terrasse. En af de ting som ofte er på grillen er de her baconhapsere. De er lavet af billige sager, men sammen giver de et brød, som smager ganske fortrinligt. Brødene var nogle jeg for mange år siden smagte hos mine forældre, og de er siden blevet lavet utallige gange i forskellige varianter. Vi har små børn, så vi har altid nogle ostehaps eller lign i køleskabet, miniflutes i fryseren, og bacon har skal man jo altid have på lager. Derfor kan vi altid bikse de her baconhapsere sammen, og det gør vi så, når vi alligevel har grillen igang. Ungerne elsker dem, så lav rigeligt. Billige optøede brød Man tager nogle miniflutes fra fryseren og tør dem op, her er det nogle af de helt billige til 5,- for en pose i Rema. Ostehaps Finder en ostehaps frem pr flute. Brød klar til grillen Skær brødet næsten over, og læg en ostehaps i, bacon omkring, og en tandstik i for at holde det på plads.  

Færdige baconhapsere

Grilles ved rimeligt højt varme, og vendes ofte, så de får godt med farve både på bacon og brød. Spises som snack, eller som tilbehør.

Relaterede indlæg:

, , ,

5 Responses to Baconhapsere

 1. Kim Schulz 2. maj 2011 at 22:46 #

  Årrrh sejt. jeg havde helt glemt de dersens flutes fra frost. Dem spiste vi altid da jeg var knægt, men nu synes jeg det er sjældent man ser dem.
  Det er ellers en sjov ide med bacon rundt om brødet. Er det ikke svært at få bacon sprødt uden at brænde brødet på?

  over and out,
  Kim Schulz
  Grillkokkerier.dk

 2. Lars 2. maj 2011 at 23:09 #

  @Kim: Jo, det kan være lidt svært, det bliver heller ikke sådan rigtig sprødt, men får da sprøde kanter. Det gælder om at have noget tyndt bacon, som ikke er rullet alt for stramt, så det har nogle løse kanter som stritter lidt 🙂

 3. Signe 3. maj 2011 at 10:24 #

  Har kun bacon – men det kommer man også langt med 😉

 4. Camilla (Himmelske kager) 3. maj 2011 at 21:40 #

  Ha, ha, Lars – de brød må lige være noget for mine 3 drenge. Tak for tippet 🙂

 5. Mette Lindgaard 5. maj 2011 at 00:33 #

  De ser meget lækrere ud, end de lød til 😉
  Faktisk er jeg vild med de billige hvide flutes fra frost, men det er godt nok ikke tit jeg får dem.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This