Brød, bacon og ost, og at springe over hvor gærdet er lavest. Dem som følger mig på Twitter, har nok opdaget at grillen er tændt ret ofte på vores terrasse. En af de ting som ofte er på grillen er de her baconhapsere. De er lavet af billige sager, men sammen giver de et brød, som smager ganske fortrinligt.
Brødene var nogle jeg for mange år siden smagte hos mine forældre, og de er siden blevet lavet utallige gange i forskellige varianter. Vi har små børn, så vi har altid nogle ostehaps eller lign i køleskabet, miniflutes i fryseren, og bacon har skal man jo altid have på lager. Derfor kan vi altid bikse de her baconhapsere sammen, og det gør vi så, når vi alligevel har grillen igang.
Ungerne elsker dem, så lav rigeligt.
Man tager nogle miniflutes fra fryseren og tør dem op, her er det nogle af de helt billige til 5,- for en pose i Rema.
Finder en ostehaps frem pr flute.
Skær brødet næsten over, og læg en ostehaps i, bacon omkring, og en tandstik i for at holde det på plads.
Grilles ved rimeligt højt varme, og vendes ofte, så de får godt med farve både på bacon og brød. Spises som snack, eller som tilbehør.
Skriv et svar