Jeg kunne bare ikke komme uden om at skulle lave min egen version af spaghetti Carbonara med min nylavede bacon.

Det er en ret der vil bringe baconen i forgrunden og er rimelig let at gå til.

Ovenstående er til 1 person. To æg, bacon skåret i tern, frisk pasta, en ordenlig håndfuld revet parmesan og peberkorn – rigeligt med peberkorn til at knuse.
Sæt en gryde over med vand til pastaen.
Skær baconen i tern og steg dem sprøde på en pande ved mellem varme. Steg et par hele fed hvidløg med, når de er godt brune, tager du dem op og smider dem ud.
Riv cirka 50 gram parmesan.
Pisk de to æg.
Knus/kværn peberen i en lille skål
Når baconen næsten er blevet sprød og vandet koger, kog den friske pasta. Følg anvisningerne på pakken for tid.
Når pastaen er færdig hæld vandet fra.
Tag panden med bacon af komfuret.
Bland pastaen med bacon på panden.
Rør hurtigt æggemassen i bacon og pastaen.
Tilsæt peber og parmesan og bland det godt ind.
Serveres drysset med frisk peber og revet parmesan
Hold da op det smagte godt – cremet, fyldt med en god intens pebersmag og med en bacon der fik fuglene til at jagte fritgående grise!
Skriv et svar