Tag: portobello
-
Dampede baozi boller med svampe
Vi er igen i år med i Electrolux’ madbloggerstaftet, som i år har temaet ‘Vildt Dampet’. Vi får en ingrediens tilsendt som en af de 2 andre på holdet har sendt, og så skal vi sammen lave en menu med temaet vildt dampet. Vi må ikke snakke sammen undervejs, så jeg glæder mig til at se […]
-
Portobello svampe med trøffel croutoner
Den her er ret er inspireret af en Jamie Oliver opskrift, som jeg første gang smagte for nogle år siden. Gnid en portobello svamp ind i olie. Læg den med stilken opad i et ovnfast fad og drys hakket chili og hvidløg over den. Slut af med lidt salt og peber.
-
Eksperiment: Sous vide svineskank med ovnstegte tomater, jordskokker og svampe
At lave noget sous vide, betyder en tilberedning hvor råvarerne først er vakumpakket i en plastikpose og derefter puttet i et vandbad med en hel præcis temperatur. Teknikken kræver en del specielt og meget dyrt udstyr, så den er fortrinvis for professionelle.
-
Butterdej med oksebacon, portobello svampe og mozzarella
Jeg har længe gået og været fristet af at lave noget med butterdej. Butterdej er en herlig ting at arbejde med da den bare skal købes. Jo du kan sagtens lave den selv, men der er lidt mere arbejde i det. Det er hvad de fleste der skriver om mad siger, så jeg fik købt plade i en af de lokale discountbutikker.