Tag: køleskab
-
Hjemmelavet bacon – dag 7
Så er dagen endelig her. Baconerne har stået i 7 dage og nu skal de ud og laves om til noget der forhåbentlig er ren velsmag.
-
3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 6
Så er det dag 6, ud af hvad der føles af mange dage, i forventningens tegn. Jeg er begyndt at blive en smule bekymret over om de bliver for salte.
-
3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 5
-
Hjemmelavet bacon, dag 4
Min plan har hele tiden været at bruge hver slags bacon i hver sin ret, som så selvfølgelig skulle ligges her på grydeskeen.dk. Men hvad vil gå godt med de forskellige krydringer?
-
3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 2
Så har mit forsøg udi at lave bacon stået et døgn i køleskabet. Som lovet i bogen og online har kødet sluppet en hel del væske. Ret fascinerende at se hvordan lagen og bacon har taget farve fra krydderingen. Da jeg mærkede på de tre stykker var det tydeligt at saltningen allerede havde arbejdet. Kødet […]