Tag: hvidvin
-
Tournedos Rossini – ikke helt klassisk
Det var en mørk og stormfuld aften. Jeg havde inviteret et par gode venner til middag i deres køkken og troppede op, med poser og guffenydeting i begge hænder. Det var en mørk og stormfuld aften. Jeg havde inviteret et par gode venner til middag i deres køkken og troppede op, med poser og guffenydeting […]
-
Andebryst med appelsinsauce og stegt hjertesalat
Den her ret ser næsten alt for simpel ud på tallerkenen, men udseendet snyder. Så lad os fluks gå igang med at få lavet den.
-
Stegt ål med nye kartofler og persillesmørsovs
Torsdag er en god dag at komme hjem lidt tidligt. Det er nemlig dagen hvor fiskevognen er på besøg. I dag faldt jeg for hans ål. Det slog mig at jeg ikke havde fået stegt ål i rigtig mange år og faktisk aldrig selv havde prøvet at tilberede dem.
-
Kanin ragout
Weekend, lørdag og jeg slendrede glad i kulden mod min yndlingslagter for at forkæle mig selv med en af hans gode bøffer. En god plan, en velsmagende plan – men også en plan der blev ændret i sidste øjeblik. For i køledisken lå en frisk kanin og så ualmindelig indbydende ud. Med kræet pakket pænt […]
-
Kyllinge bryst confit med beurre blanc med grillet peberfrugt
Søndag aften og det var på tide at få taget mig sammen til at få afprøvet en teknik jeg læste om på nytimes.com (link her), kyllingebryst confiteret i olie. Jeg har læst om teknikken før, har confitteret et par ænder efterhånden, men jeg har aldrig prøvet den teknik med en kylling før.Søndag aften og det var på tide at få taget mig sammen til at få afprøvet en teknik jeg læste om på nytimes.com (link her), kyllingebryst confiteret i olie. Jeg har læst om teknikken før, har confitteret et par ænder efterhånden, men jeg har aldrig prøvet den teknik med en kylling før.