Tag: Barcelona

 • Markedet Mercat de Santa Caterina, Barcelona

  Markedet Mercat de Santa Caterina, Barcelona

  Jeg har skrevet en del artikler til vores nye serie “Mad i Danmark” på det seneste og der er flere på vej. Men heldigvis er der både oplevelser og inspiration at finde når man er ude at rejse. Tidligere på året var jeg igen i Barcelona og besøge mine to venner. Første gang jeg var […]

 • Besøg på Comerc 24 i Barcelona

  Besøg på Comerc 24 i Barcelona

  Vi besluttede os til at gå forbi, “så kunne vi altid lige kigge på det” og lige pludseligt sad vi bænket inden for hos Comerc 24.  Mit første besøg på en resturant med Michelin stjerne (de har en) kunne begynde og forventningens glæde var overvældende.

 • Omelet på andeæg med morkler, champignoner, sorte trompet svampe, tomater og grønne bønner

  Omelet på andeæg med morkler, champignoner, sorte trompet svampe, tomater og grønne bønner

  Fornyligt var jeg en tur i Barcelona og selvfølgelig skulle jeg forbi La Boqueria og andre markeder i byen som jeg har lært at kende før. Der skulle handles ind til en hurtig og nem aftensmad før der skulle slappes af.

 • Reserva Ibérica – Barcelona

  Reserva Ibérica – Barcelona

  Jeg er lige kommet tilbage fra en lille ferie i Barcelona, hvor madoplevelserne er i top. En af de ting jeg havde besluttet mig til at prøve var et sted hvor man i ro kunne prøve forskellige af deres lufttørrede skinker. Sidst jeg var i Barcelona handlede jeg Jamón ibérico som de hedder på La […]

 • Bar Boqueria

  Igår da jeg besøgte market la Boqueria i Barcelona nede bagerst ligger Bar Boqueria og der var en fantastik stemning i luften. Folk sad rundt om stedet og snakken gik lystigt, det var tydeligt at folk hyggede sig.

 • La Boqueria i Barcelona

  La Boqueria i Barcelona

  Besøg på Mercat de la Boqueria i Barcelona – en sand fornøjelse for sanserne!