I går var vi i byen til aftensmad, så derfor trækker jeg 50,- fra budgettet.
I dag har vi fået boller i karry, som er en af de ting ungerne rigtig godt kan li'. Faktisk er den ofte forekommende på vores madplan, nok næsten lige så tit som lasagne. Jeg laver ikke karrysovsen ret stærk, og erstatter noget af karryen med gurkemeje, så den stadig får en fin gul farve. Min kone, kan godt lide at risene hænger lidt sammen, så i dag blev de der lavet jasminris, som ofte klistrer lidt sammen.Har du evt. en chutney i huset, så servér den til, det smager rigtig godt.
Boller i karry
500g hakket kalv/flæsk - 22 kr
1 løg - 1 kr
1 æg - 2 kr
mel - 1 kr
rasp/havregryn - 1 kr
1 dl mælk - 1 kr
20 g smør - 2 kr
1 spsk karry (erstat evt noget med gurkemeje) - 5 kr
400 g ris - 6 kr
Find fremgangsmåden her: boller i karry
Fjernet fordi vi ikke var hjemme: 50 kr
Kroner brugt i dag:41 kr
Kroner brugt ialt: 231 kr
Kroner tilbage til 31. marts: 1319kr
Jeg laver ofte fars med postevand og lidt bouillonpulver. I stedet for at bruge et æg til over tre kr., ryster jeg en lidt tykkere meljævning. Er der tilbud på kødfulde nøgleben, får jeg slagteren til at save dem igennem, så er de lettere at brune; rester er fine til biksemad. Sovsen fås ikke bedre fra den fineste flæskesteg, så man kan sagtens spare lidt på kødet, hvis man husker at servere nogle gode grøntsager til. Grøntsagsgratin er også en lækker spare-ret – en klat smør og en skive rugbrød til, så er der serveret, og det smager godt koldt på rugbrød i madpakken.
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok
Jeg laver ofte fars med postevand og lidt bouillonpulver. I stedet for at bruge et æg til over tre kr., ryster jeg en lidt tykkere meljævning. Er der tilbud på kødfulde nøgleben, får jeg slagteren til at save dem igennem, så er de lettere at brune; rester er fine til biksemad. Sovsen fås ikke bedre fra den fineste flæskesteg, så man kan sagtens spare lidt på kødet, hvis man husker at servere nogle gode grøntsager til. Grøntsagsgratin er også en lækker spare-ret – en klat smør og en skive rugbrød til, så er der serveret, og det smager godt koldt på rugbrød i madpakken.
Ligner en solid opskrift!