De primære ingredienser til koteletter i fad[divider]
Så kom den første dag i foråret, og den første dag i min måned med aftensmad på budget. Jeg havde besluttet at vi skulle have koteletter i fad, men da jeg stod oppe i Rema, var der kun de sædvanlige flade koteletter i køledisken. Heldigvis kan jeg meget bedre li nakkekoteletter end alm. koteletter, så da jeg så nakkefileten i disken blev jeg glad. 1.1 kg kød for 55,- Så var der ihvertifald kød nok.. også til 2 dage. En af de rigtig gode ting ved koteletter i fad er at den næsten bliver bedre dagen efter, så retten er formidabel at lave rigeligt af, og så spise rester dagen efter.[divider_flat] Ialt har jeg brugt 76 kroner i dag, men så er der også rigeligt mad til i morgen, og jeg skal kun koge pasta til. Vi gider ikke spise ris 2 dage i streg, og sovsen bliver lidt tykkere i morgen, så den holder bedre fast på pastaen.
[divider]
Koteletter i fad
[divider_flat]
1 kg (nakke)koteletter – 54kr [divider_flat]
1 stort løg – 2kr[divider_flat]
3 gulerødder – 3 kr[divider_flat]
1 dåse hakkede tomater (øko) – 6 kr[divider_flat]
2 spsk olie – 2 kr[divider_flat]
2 tsk tørret oregano – 1 kr[divider_flat]
1 grøntsagsboullionterning – 2kr[divider_flat]
2 dl mælk – 2 kr[divider_flat]
4 dl ris – 4 kr[divider_flat]
[divider]
Kroner brugt i dag:76 kr [divider_flat]
Kroner brugt ialt: 76 kr[divider_flat]
Kroner tilbage: 1478kr[divider]
Superhurtig opskrift:
[divider]
Steg koteletterne til de er godt brune, men ikke færdige, læg dem i et ildfast fad. [divider_flat]
Svits løg, gulerødder, terning og oregano.[divider_flat]
Hæld tomaten over og kog panden af. [divider_flat]
Hæld tomatblandingen over koteletterne, spæd til med lidt mælk. [divider_flat]
Sættes i ovnen i 40-45 min ved 200 grader C. [divider_flat]
Kog ris imens.[divider]
Skriv et svar