Hvordan kan læserne af en madblog vide hvordan maden smager? Der er i sagens natur ikke til at læse sig til om der er for lidt eller for meget salt i maden? Om grøntsagerne er kogt ordentlig, kødet stegt ordentligt og så fremdeles.
Tanken har summet i mit hoved et stykke tid sammen med en anden tanke. Hvordan oplever andre min mad, gæstfrihed og ikke mindst min evindelige snak om så gør jeg sådan fordi at og og og og…
Så derfor har jeg for et lille stykke tid siden inviteret en god kollega på et måltid mod at skrive om hans oplevelse. Han har været forbi før, da han sammen med to andre kollegaere fik møvet sig på besøg for at jeg kunne vise at jeg ikke kun var ren snak.
Han kom forbi for lidt over en uge siden og jeg er ved at ligge sidste hånd på en lille stemningsvideo og et par billeder til hans indlæg.
Han har fået frie hænder og nådigst overladt det til mig at vælge billeder og video ud. Derudover er det hans ord, associationer og oplevelse i får.
Hans indlæg kommer på onsdag og min opskrift på hvad jeg servere på torsdag.
Så tak for tålmodigheden og som tak får i en video om den rigtige måde at lave peberrod til et stykke smørrebrød eller andet. Et trick jeg har lært af min moder for mange år siden.
Skriv et svar