Sandwich på confiteret grissebasse

Sandwich på confiteret grissebasse

Sandwich på confiteret grissebasse
Sandwich på confiteret grissebasse

Sandwich på confiteret grissebasse, eller hvordan rester også kan bruges.

Er der noget bedre end rester proppet i en sandwich? Let, hurtigt og praktisk.  Jeg tænkte jeg ville dele et par billeder om hvordan den confiterede  grissebasse blev brugt på andendagen.

Hjertesalt hakkes fint og kødet skæres tyndt ud
Hjertesalt hakkes fint og kødet skæres tyndt ud

Resten af hjertesalaten blev hakket og kødet skåret tyndt ud.

Et flutes ristes
Et flutes ristes

Mens brødet ristes varmede jeg lidt af saucen, så der var lidt dressing.

Det hele samles og gnufles under højlydt udtryk for velbehag….mmm


Udgivet

i

af

Kommentarer

2 svar til “Sandwich på confiteret grissebasse”

  1. Nada Avatar

    Jeg blir SÅ sulten!

  2. Morten Avatar

    Det var jeg ikke bagefter:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *