
Det her er en af de helt simple opskrifter der er utrolig let at lave, velsmagende og skriger af forkælelse.
Den består af tre ting. En god blåskimmelost som du kan lide, fløde og pasta. Oh ja, jeg smed da lige en skive bacon på, bare for pisse salatfolket af, plus bacon går godt med alt! 🙂
Først skal saucen laves. Den er simpel at lave, men fremgangsmåden er vigtigt.
Jeg bruger altid en stor pande til at lave reduceringer i. Stor overflade giver mere fordampning og så går det hurtigere.
Sæt panden på blusset for lidt under mellem-varme. Hæld fløden på panden.

Jeg er pjattet med Arla Unikas Høgelundgård blåskimmel. En af de bedste blåskimmel oste jeg kender og forresten.. Arla har ikke betalt mig for at sige det.. jeg er bare fan af den ost og havde købt mig en ekstra modnet af slagsen.


Mmmm……..

Alt efter hvor meget du kan lide blåskimmel ost kan du komme mere eller mindre i. Jeg kan godt lide det så der røg en stor klump ned til fløden.

Lad det komme lige så stille i kog og lad det koge indtil du får en god cremet konsistens. Skal der smages til, så brug ekstra ost istedet for salt:)

Vælg en pasta der har en god overflade til at binde saucen på. Jeg valgte penne som er helt oplagte til formålet. Sæt dem over og koge i letsaltet vand.
Imens steges et par skiver bacon sprøde til at pynte med.

Når saucen er den rette konsistens hælder du pastaen ned i den og røre rundt.

Jeg dryssede lidt frisk timian over og pyntede med en skive bacon.
Lækkert, velsmagende og garenteret usundt for dig på alle de rigtige måder.

- 1 Blåskimmel ost du rigtig godt kan lide.
- 2 Fløde
- 3 Pasta
- Bacon og frisk timian til at pynte med.
- Hæld fløden på en panden.
- Tilsæt rigeligt at blåskimmel osten
- Bring det i kog over svag varme
- Lad det koge indtil du har den konsistens du kan lide
- Kog pastaen og bland den sammen med saucen.
- Pynt med frisk timian og en skive sprødstegt bacon
Skriv et svar