Kategori: Anmeldelse

  • Tonis Lángos ved Nørreport station – Ungarsk kartoffelbrød som streetfood

    Når jeg er omkring Nørreport station i København og bliver en smule brødflov er der et sted jeg altid ender med at få stillet sulten – Tonis Lángos som laver ungarske kartoffelbrød. Det er en mere unik smagsoplevelse end at gå på en tilfældig café og få sig en standardting fra deres ens menukort. Det […]

  • Besøg på Comerc 24 i Barcelona

    Besøg på Comerc 24 i Barcelona

    Vi besluttede os til at gå forbi, “så kunne vi altid lige kigge på det” og lige pludseligt sad vi bænket inden for hos Comerc 24.  Mit første besøg på en resturant med Michelin stjerne (de har en) kunne begynde og forventningens glæde var overvældende.

  • Chokolade dag med Friis-Holm, Chocolate and Love og Rasmus Bo Bojesen

    Chokolade dag med Friis-Holm, Chocolate and Love og Rasmus Bo Bojesen

    Sidste onsdag havde Friis-Holm, Chocolate and Love og Rasmus Bo Bojesen inviteret til chokolade dag på Frederiksberg i København. Chokolade smagning – selvfølgelig troppede jeg op.

  • Besøg hos Slagter Munch i Skagen

    Besøg hos Slagter Munch i Skagen

    I påsken var jeg i Nordjylland og besøge mine forældre. En af mange aktiviteter var et besøg i Skagen. Nu er det ved at være rigtig mange år siden jeg sidst har været i Skagen, så udover Michael og Anna Anchers hus og besøg på Grenen, var det lidt spændende at se hvor turistet byen […]

  • Roskilde dyrskue 2011 og Unika oste fra Arla

    Dagen har været tilbragt på Roskilde dyrskue 2011. Det kunne rent faktisk ikke være mere passende en for en madblogger at besøge et dyrskue. Hvis nogle har glemt det så er det dem der laver vores råvarer der deltager.

  • Restaurant Oubæk

    Den 7. maj var jeg et smut på Restaurant Oubæk sammen med min kone, vi havde planlagt en afslappende endagstur til Kbh, uden unger, uden planer. Det eneste der var planlagt var togbilleterne samt besøget hos Oubæk. Restauranten blev valgt for konceptet, placeringen, og det var en af de mange anbefalede restauranter på Twitter, da […]