Tag: confit
-
Spaghetti carbonara – med et twist
Spaghetti carbonara er en herlig ret som dels er let at lave og som smager himmelsk. Kim der har madbloggen http://grillkokkerier.dk/ lavede fornyligt sin version af spaghetti carbonara. Så hele dagen i dag har Klidmoster, Kokkekniven , Kim og undertegnede haft den helt klassiske debat på twitter om carbonara laves med eller uden fløde. Klidmoster, […]
-
Nye kartofler med tunet persille smørsovs og købt pølse
Jeg så her forleden de første nye danske kartofler i en af de lokale discountbutikker, så de røg selvfølgelig ned i min kurv. Tanken var at servere dem helt klassisk med persille smørsovs og en pølse til. Pølsen var af almindelig sommer grill standard fra en af de få pølseproducenter. Ikke noget af fortælle der. […]
-
Løgconfit – smagt på ristet brød med creme fraîche
Løgconfit er af de små herligheder der er utrolig let at lave og som smager fantastisk. Kort fortalt er det løg der får lov til at simre i fedtstof, sukker, tilsat lidt eddike af en slags og lidt fond.
-
Stegt laks med Sauce Bavaroise og confiterede kartofler og gulerødder
En gang om ugen holder der er en fiskevogn nede ved stationen i stormetropolen, og engang imellem falder jeg for fristelsen. Denne gang var det et stykke laks der fik mit mundvand til at løbe. Jeg er inde i en periode hvor jeg gør meget ud af få brugt de ting jeg har derhjemme inden […]
-
Kyllinge bryst confit med beurre blanc med grillet peberfrugt
Søndag aften og det var på tide at få taget mig sammen til at få afprøvet en teknik jeg læste om på nytimes.com (link her), kyllingebryst confiteret i olie. Jeg har læst om teknikken før, har confitteret et par ænder efterhånden, men jeg har aldrig prøvet den teknik med en kylling før.Søndag aften og det var på tide at få taget mig sammen til at få afprøvet en teknik jeg læste om på nytimes.com (link her), kyllingebryst confiteret i olie. Jeg har læst om teknikken før, har confitteret et par ænder efterhånden, men jeg har aldrig prøvet den teknik med en kylling før.