Økodag 2012

Idag var familien, og nogle af naboerne ude af vise vores børn til køerne på Karensminde. Det var der vist også et par tusinde andre som havde fundet på, for der var godtnok mange mennesker på gården.

Vi mødte op kl 10, og blev anvist en parkeringsplads af det lokale hjemmeværnspoliti. Så gik turen rundt på Karensminde, hvor de lokale spejdere havde lavet flere sjove ting ungerne kunne fornøje sig med. Forhindringsbane, gummistøvlekast (med bondens støvler), hemmelige gættekasser, og ikke mindst en legeborg af halm. Der var masser af maskiner de små (og store) drenge kunne sparke dæk på, og Arla havde stillet op med smagsprøver. Vi fik set gården både udvendigt og indvendigt, og klappet nogle køer, inden kl 12, hvor køerne blev lukket ud.

Alt ialt en rigtig god dag, hvor ungerne fik set lidt på hvor deres mælkeprodukter kommer fra.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Økodag 2012”

  1. Hottie Von Dottie Avatar

    Hvor ser det skønt ud. Nu er jeg selv en ægte bonderøv, som har set min fair share af køer, men det ændrer ikke på, at man lige smiler lidt bredere, når man ser vores fødevarer blive behandlet ordentligt (også selvom man så skulle være så uheldig at være allergisk overfor mælk) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *