Her min tredje variation over grundopskriften på fiskefrikadeller som jeg lavede først gang her, så denne gang vil jeg tillade mig at springe over hele første del af processen med at forberede fisken og blende den og gå direkte videre til krydring.
Det er så også en opskrift som smagte godt, men der var et par ting jeg ikke fik helt rigtigt desværre – men altså så lang tid det smager godt så er det bare erfaring og mæthed 🙂
Denne gang skal der ikke bruges æg eller fløde. Jeg er ude efter en grovere og lidt løsere konsistens i den her fiskefrikadelle.
Efter fisken har været en tur i blenderen skal den røres sammen med røget paprika, salt og peber indtil den er blevet lind. Her skal noteres at når vi ikke propper mere væde i, så vil lind være meget mere fast i det og ikke binde så kraftigt sammen.
Steges i pænt med smør indtil fint brune og stegt helt igennem.
Min plan var at lave at servere det hele i et stort salatblad som en taco, så jeg havde tidligt i forløbet lavet den her guacamole (klik på linket).
Jeg lavede en let og hurtig tomat salsa – hakkede små modne toamter, hakket peberfrugt (rød og gul) blev blandet sammen med en grøn hakket chili.
Det hele blev vendt i en hvidvinseddike.
Derudover hakkede jeg en gang bredbladet persille, rev citronskal udover og pressede citronsaft udover og blandede det til en topping.
Her var det så at min plan gik en smule galt..
Jeg havde nemlig købt hovedsalat og godt som det er, så er det for tyndt til at lege taco – men det var da pænt at se på.
Først smurte jeg gucamole på, så rev jeg en fiskefrikadelle i et par stykker og lagde ovenpå. Det hele toppes af med tomatsalsa.. og så den persille/citron topping som ikke kom med på billedet.
Det smagte herligt, men var ikke helt praktisk. Det sker 🙂
Skriv et svar