TV: Interview med den kendte kok Wassim Hallal, Frederikshøj.

Hvad er det der driver folk der arbejder professionelt med gastronomi på højt niveau? Hvad skal der til for at drive en top restaurant og hvad inspirere dem til at kunne præstere på så højt niveau?

Det og andre spørgsmål stiller Rasmus Palsgård (http://feinschmeckeren.dk/) Wassim Hallal der er drivkraften bag ved Restaurant Frederikshøj  (http://frederikshoj.com/) i Feinschmeckeren og Grydeskeens første video fælles producerede video.

Rasmus, og os fra Grydeskeen.dk, har i lang tid gået og snakket om at lave noget sammen og sidste efterår fandt vi det rette projekt. Vi savnede alle muligheden for fordybelse når det kommer til gastronomien. Vi nyder et godt madprogram lige som meget som andre madnørder, men der mangler lige det mere til at give indsigt og mulighed for fordybelse i gastronomiens herligheder.

Dette håber vi at rode bod på med vores første video med Wassim Hallal. En mand, kok og restauratør med stor lidenskab, indlevelse som driver en af Danmarks bedste restauranter: Frederikshøj. I 2013 fik han genoplivet Molskroen (http://www.molskroen.dk/).

Husk at se den i HD eller på dit TV.


Udgivet

i

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *