Return to Content
Arkiv
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
december 5th Risengrød
november 9th Langtidsstegt and
oktober 27th Lasagne
oktober 25th Det gamle røgeri Hanstholm og et ordentligt stjerneskud
oktober 20th marheineke markthalle i Berlin
oktober 18th Pasta med champignonsauce og timianstegt kylling
oktober 13th KaDeWe, Berlin. Gourmet afdelingen i Europas anden største stormagasin
oktober 12th Sandwich på confiteret grissebasse
oktober 11th Æblekage
oktober 3rd Confiteret grissebasse i hjertesalat med trøffelpecorino
september 26th Økologi og blåmuslinger – en snak med Villerslev Skaldyr
september 10th Lakseruller
september 7th Så holder mad+medier konference for madskribenter d. 16-18 september
september 6th Et sommer minde. Gril, bøf og kartofler
september 1st Pesto, pasta og svinemørbrad
august 30th Få mest ud af en frisk kylling – Afsnit 7, Honning kyllingelår med tomatsalat og oregano yoghurt
august 25th Få mest ud af en frisk kylling – Afsnit 6, Buffalo wings med Saint agur (blå skimmel) og lille tomatsalat
august 23rd Få mest ud af en frisk kylling – Afsnit 5, Friturestegt marineret kylling med squashblomst og gomashio squash
august 18th Få mest ud af en frisk kylling – Afsnit 4, Chicken Tikka Masala (mislykket)
august 16th Få mest ud af en frisk kylling – Afsnit 3, Kantareller i grøn pebersovs med confiteret kyllingeinderfilet og kyllingeskind
august 11th Få mest ud af en frisk kylling – Afsnit 2, kyllingefond
august 9th Få mest ud af en frisk kylling – Afsnit 1, at partere en kylling
august 5th Makrelsalat
august 3rd Fyldt kalveschnitzel med enoki svampe, tomat rygeost creme og brændte kartoffelstave
august 1st Sardinsalat med topløg og spicy origano
juli 31st Ribssorbet
juli 29th Den Franske Vinhandel i Roskilde
juli 27th Spaghetti carbonara – med et twist
juli 25th Hjemmelavede flåede tomater og endnu en tomatsovs
juli 21st Røget norsk vildlaks fra Bergen fiskemarked
juli 18th Pasta med ristede markchampignoner, rosmarin og chili
juli 14th Højrebsbøf med enoki svampe, nye kartofler og stærk rygeostecreme
juli 12th Garganelli pasta med stærke kødboller, bacon, tomat, basilikum og forårsløg
juli 10th Roskilde marked på stændertorvet
juli 8th Tonis Lángos ved Nørreport station – Ungarsk kartoffelbrød som streetfood
juli 7th Besøg på Comerc 24 i Barcelona
juli 5th Kold kartoffelsalat på rygeost med citronstegt kyllingebryst
juli 1st Rabarbertærte
juni 29th Nation cup for U21 kokke – finaledagen
juni 25th Chokolade dag med Friis-Holm, Chocolate and Love og Rasmus Bo Bojesen
juni 22nd Chili con carne – den til weekenden
juni 18th Grillstegt svinemørbrad med kold kartoffelsalat og majs sauce
juni 14th Grillede majskolber og majssauce
juni 8th Kold kartoffelsalat
juni 6th Besøg hos Slagter Munch i Skagen
juni 3rd Roskilde dyrskue 2011 og Unika oste fra Arla
maj 31st Luksus biksemad med pocheret æg
maj 31st Nye kartofler med tunet persille smørsovs og købt pølse
maj 25th Omelet på andeæg med morkler, champignoner, sorte trompet svampe, tomater og grønne bønner
maj 20th Pasta med tomat, kylling og bøffelmozeralla
maj 16th Restaurant Oubæk
maj 9th Sønderhaven gårdmejeri og deres oste
maj 5th Vis mig dit køkken
maj 2nd Baconhapsere
april 22nd Reserva Ibérica – Barcelona
april 7th Svinekotellet med kogte rodfrugter, peberrod gremolata og smørsovs
april 6th På besøg hos Madingeinøren – til svinekoteletter, rodfrugter og….smørsovs!
april 5th Hvordan man skraber peberrod og lidt om vores første gæsteanmelder
april 4th Røget stenbiderrogn med urte creme
april 3rd Blå kartofel med spinat, bacon, kylling og ramsløg
marts 23rd Pandestegt lasagne med gorgonzola bechamel
februar 27th Hjemmelavet leverpostej
februar 7th Helstegt kylling med persille
januar 18th En højt belagt med tunge
januar 13th Chokolademousse
2010
november 21st Sprødstegt andebryst
november 2nd 3 retters trøffelmenu
november 1st Trøfler fra Gotland og grønt fra dinbaghave.dk
oktober 25th Hjælp Nadia!
oktober 18th Osso buco ala grydeskeen med pommes fondant
oktober 17th Omelet med skinke og ost
oktober 16th Pasta med parmigiano reggiano, skinke og persille
oktober 1st Æggekage
september 4th Svinemørbrad med hjemmelavet bacon, små franske kartofler og æblesovs
september 2nd Spejlæg med hjemmelavet bacon – ren foodporn
august 26th Spaghetti Carbonara
august 24th Pizza med basilikums-mozzarella
august 17th Sandwich med hamburgerryg og (hjemmelavet) bacon
august 16th Hjemmelavet bacon – dag 7
august 15th 3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 6
august 14th 3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 5
august 13th Hjemmelavet bacon, dag 4
august 12th 3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 3
august 11th 3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 2
august 10th 3 forskellige slags hjemmelavet bacon – dag 1
august 9th Oksefilet (næsten sous vide) med ovnstegte røde kartofler og tomater
august 8th Grydeskeen.dk i Ekstra Bladet
august 5th Sardiner i olie, serveret med brød, citron og to slags peber
august 3rd Risotto med svampe (kantareller)
juli 20th Hjemmelavet solbær saft med et stref af jordbær
juli 11th Stegt flæsk på grillen
juli 2nd Stegt ål med nye kartofler og persillesmørsovs
juli 1st Jordbær med fløde og honning
juni 29th Astrids jordbærdrømme
juni 25th Lun sandwich med skinke, ost, tomat, forårsløg og basilikum
juni 24th Oksefilet (næsten lavet sous vide) med brød og tomatsalat
juni 23rd Æggemad med tomat fyldte purløg
juni 22nd Kanelsnegle
juni 17th Ebisu – invitation til det japanske køkken
juni 9th Food Pairing – Blåskimmel, ingefær og bacon
maj 20th Spinatsuppe med ristede kartofler og lufttørret skinke
maj 18th Forloren hare
maj 15th Jordbær og blåbær i kulsyre med fløde (og en smule vanilje ekstrakt)
maj 13th Løgconfit – smagt på ristet brød med creme fraîche
maj 10th Vi har en vinder..
maj 5th Forårskonkurrence
maj 2nd Paneret hornfisk med kartofelmos og oregano sauce
april 14th Neutralmarineret – nej vel?
marts 29th Brownies med banan
marts 25th Grydeskeens Oksehale suppe
marts 16th Karbonader med grønærter
februar 19th Stegt laks med Sauce Bavaroise og confiterede kartofler og gulerødder
februar 15th Middag i Sverige, del 2: Ovnstegte kartofler, hjemmelavet bearnaise og ovnstegt højreb
februar 14th Middag i Sverige, del 1: Østers!
januar 31st Fastelavnsboller med fyld
januar 27th FoodExpo 2010
januar 27th Pasta med tomatsovs – så bliver det ikke nemmere!
januar 19th Kanin ragout
januar 18th Kyllinge bryst confit med beurre blanc med grillet peberfrugt
januar 18th Cremelinser
januar 13th Spisestel gives væk
januar 11th Kokostoppe
2009
2008
december 17th Flæskesteg med sprøde svær
december 15th Æggemad med hjemmelavede ristede løg
december 9th Frugtsalat med cognac råcreme
december 5th Eksperiment: Hønsekødsuppe med kyllingbryst sousvide, spinat, forårsløg og chili
december 4th Hjemmelavet mayonaise (nu også med smag)
december 3rd Rødkålssalat med æbler og rosiner
december 2nd Mandarinsorbet med kandiseret mandarinskal
november 27th Texturas eksperiment: Bøf med stegte rodfrugter og balsamicoskum
november 25th Hjemmelavet rødkål
november 21st Abbachio alla Romana (Lammegryde)
november 19th Texturas eksperiment 03: Vaniljeis med æble/pære kaviar og lakridsrod sirup
november 17th Svinekæber braiseret i porter
november 9th Eksperiment: Bøf sous vide med ovnstegte kartofler
november 7th Granatæble sorbet
november 3rd Rødkålssalat med appelsin og valnødder
oktober 30th Tartar med peberrod, æggeblomme, rå løg og kapers
oktober 29th Portobello svampe med trøffel croutoner
oktober 28th Banankage med nelliker – TGRWT #11
oktober 27th Ristede Græskarkerner
oktober 27th Ost – parmesanen er ikke længere
oktober 26th Eksperiment: Sous vide svineskank med ovnstegte tomater, jordskokker og svampe
oktober 15th Texturas eksperiment 02: Frossen chokoladeskum
oktober 11th Hvid gulerodssuppe med rugbrøds croutoner og chorizo
oktober 9th Bananmuffins
oktober 7th Butterdej med oksebacon, portobello svampe og mozzarella
oktober 6th Fiskemarked i Catania, Sicilien
oktober 5th Pasta med siciliansk olivenolie, parmesan og hvidløg
september 29th Bananis
september 26th Hakkebøffer med brun sovs og kartofler
september 26th Ost: Mit første forsøg på hjemmelavet gorgonzola
september 25th Hjemmelavet rødvinssennep
september 24th Mynteis med chokoladestykker
september 18th Brownies
september 17th Blommer i maderia
september 13th Texturas eksperiment 01: Tomatsalat med hjemmelavet feta
september 10th Blommesorbet
september 9th Ostehapser med safran og trøffelsmør
september 8th Gorgonzola brød (eller ostebrød)
september 7th Pariserbøf
september 5th Texturas – Sferificatión minikit
september 4th Blommekager
september 4th Pate Brisee
september 3rd Lammeculotte med tomat, feta og ovnstegte kartofler
september 2nd Blommemarmelade
september 1st Blommer
august 27th Basilikum is – is med et twist
august 26th Ost – klassisk tomatsalat med hjemmelavet feta
august 25th Ost – Hjemmelavet feta
august 25th Ost – parmesanen tæt på katastrofe!
august 21st Okra med tomat og ingefærsovs
august 19th Boller i karry
august 17th Clafoutis med kirsebær
august 15th Pandestegte tortellini med ricotta og svampe
august 14th Pasta med kylling og portobello svampe
august 13th Porchetta med kartofler og smørsovs
august 12th Ost – Hjemmelavet ricotta
august 11th Ost – Hjemmelavet parmesan
august 10th Hjemmelavet ost – en serie
august 7th Rabarbersorbet – kødfarvet is!
august 5th Pizza, pizza og masser af pizza
august 5th Bredbladet persillesuppe
august 4th Food pairing #1 – Rabarber og blåskimmel
august 4th Banankager med kokos og chokoladeovertræk, superlækkert!
august 4th Lammeribben med smørsovs
august 4th Braiseret kanin med svampe og gulerødder
august 3rd Syltede peberfrugter med ansjos og gedeost
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Ok