MAD 2012: En fantastisk madmesse med danske producenter

For et par måneder siden var jeg så heldig at tilbringe hele weekenden i Århus hvor messen MAD 2012 løb af stablen. MAD står for Mit Autentiske Danmark, hvor der som Malene Aaris siger i videoen er fokus på danskproduceret mad og råvarer.

Jeg havde rakt hånden op og sagt at jeg gerne ville melde mig frivilligt til at kigge forbi med et kamera og lave lidt video fra messen og set fra mit synspunkt var det en mulighed for at komme til at mødes med danske producenter og ikke mindst, fortælle om dem og deres produkter.
Ok, ok, ok.. og smagsprøver…mmm….smagsprøver…

Det blev til en weekend i selskab med en gruppe glade og dedikerede mennesker, der brænder lidenskabeligt for det de laver, i hvad der nok er den hyggeligste messe jeg nogen sinde har deltaget i.

Det blev til seks interviews, hvor det første kan ses i toppen af dette indlæg.
Udover Malene der fortæller engageret om MAD 2012, så valgte jeg fem producenter hvis historie jeg gerne ville fortælle.
De næste fem hverdage kommer der et nyt interview om dagen.

Det er problemet når man stiller sig op til sådan en messe og skal lave video interviews – der er ikke tid under messen eller bagefter til at jeg kan nå at få snakket med alle der deltager og få lavet noget med dem.
De fortjener alle at få fortalt deres historie og vist hvad de kan.

For smagsmæssigt var der ikke mange skuffelser når man gik rundt i Ridehuset i Århus. Tværtimod var der den ene guffe-nyde-ting efter den anden.


Udgivet

i

,

af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *