Tag: Agar

  • Æggemad med tomat fyldte purløg

    Æggemad med tomat fyldte purløg

    Farserede purløg blev til en ide under middagen på Ebisu med en håndfuld andre danske madbloggere. Rasmus fra godtsulten.dk nævnte det i løbet af aftenen og straks var vi nogle der løb med ideen. Oprindeligt kommer idéen fra Adam Prices fiktive anmeldelse på Politiken af resturanten Reaktor 2, hvor der blev serveret faseret purløg med bogfinkemilt. Lækkert […]

  • Texturas – Sferificatión minikit

    Texturas – Sferificatión minikit

    Igennem rigtig lang tid har jeg læst, set og hørt om molekulær gastronimi. Navne som Ferran Adrià (El Bulli) og Heston Blumenthal (The Fat Duck) blev citeret og nævnt igen og igen. Ikke mindst blev de rost til skyerne for deres kreativitet og mest imponerende var at i alle artikler løb begejstringen over. En begejstring gav sig udtryk i en overrasket benovelse over at opleve noget nyt, der smagte godt og rev anmeldere og besøgende med sig.