Engang sidste år, da min lillebror var på besøg, skulle vi lige hurtigt bikse nogle kager sammen til eftermiddagskaffen. Noget af det nemmeste man lige kan lave (altså udover muffins) er kokostoppe. De er helt vildt nemme at lave, og tager kun 20 minutter ialt, hvor kokostoppene er i ovnen over halvdelen af tiden.
Kokostoppe (15-20 stk alt efter størrelse)
75 gram margarine eller smør
200 gram kokosmel
150 gram sukker
2 æg
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Smelt fedtstoffeet i en gryde. Når fedtstoffet er smeltet røres resten af ingredienserne i, og tages af varmen. Tag en spiseskefuld op ad gangen og form den med fingrene til toppe (eller hvad form du vil have) og stil dem på en bageplade med bagepapir på. Hvis der er noget som stikker ud fra toppene, så vil det blive ekstra brunt/sort, så jeg former dem altid, så de ikke har alt for mange takker eller spidser på.
Bages i oven til de er lysebrune (kanterne må gerne være lidt mørkere), og spises som de er, enten lune eller afkølede.
Har du ekstra god tid, så kan du (når kokostoppene er kølet af) smelte noget chokolade, og dyppe bunden af kokostoppene i. Personligt kan jeg bedst li dem uden chokolade.
Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg har opskriften fra, jeg tror måske det er den her ovre fra Anja
Skriv et svar til Lærke Annuller svar