Archive | Ost

Ostehapser med safran og trøffelsmør

Ost er en klassisk måde at ende et måltid på. Store osteborde bliver hevet rundt til almen fryd på de bedre restaurationer, og Frankrig bryster sig af at have firehundrede forskellige oste. Åh ost! Hvid, fast, blød, blå, stærk, mild, gammel, frisk, ung og bare dejlig.  For nogle år siden var jeg på Horizonten i […]

Continue Reading 2

Ost – Hjemmelavet feta

Feta – eller middelhavsost eller hvad man nu kalder den efter EF-Domstolen gav Fetaen “Beskyttet Oprindelses Betegnelse’ – er en herlig spise. Det var faktisk den første ost jeg prøvede at lave selv sidste år

Continue Reading 13

Ost – Hjemmelavet ricotta

Ricotta er et fantastisk biprodukt af ostefremstillingen. Når du er færdig med at lave en ost, for eksempel flødeost, feta, fast- eller skimmelost, har du en hel del ostevalle tilbage, det er den der bruges til at lave ricotta.

Continue Reading 2

Pin It on Pinterest