Tag: smørsovs

 • Nye kartofler med tunet persille smørsovs og købt pølse

  Nye kartofler med tunet persille smørsovs og købt pølse

  Jeg så her forleden de første nye danske kartofler i en af de lokale discountbutikker, så de røg selvfølgelig ned i min kurv. Tanken var at servere dem helt klassisk med persille smørsovs og en pølse til. Pølsen var af almindelig sommer grill standard fra en af de få pølseproducenter. Ikke noget af fortælle der. […]

 • Svinekotellet med kogte rodfrugter, peberrod gremolata og smørsovs

  Svinekotellet med kogte rodfrugter, peberrod gremolata og smørsovs

  Jeg havde fået den gode ide at invitere en god kollega på besøg for at gøre det som madanmelder. En ide jeg har gået og leget med et stykke tid. For jeg sidder foran min skærm og skriver om den ene velsmagende ret efter den anden. Men udover at genskabe det jeg skriver, så er det […]

 • På besøg hos Madingeinøren – til svinekoteletter, rodfrugter og….smørsovs!

  På besøg hos Madingeinøren – til svinekoteletter, rodfrugter og….smørsovs!

  Jeg elsker at spise. Jeg elsker at spise god mad. Jeg kan også lave det. Jeg har i hvert fald holdt mig selv gående som enlig far til to i omkring halvandet år og alle var tilfredse.

 • Stegt ål med nye kartofler og persillesmørsovs

  Stegt ål med nye kartofler og persillesmørsovs

  Torsdag er en god dag at komme hjem lidt tidligt. Det er nemlig dagen hvor fiskevognen er på besøg. I dag faldt jeg for hans ål. Det slog mig at jeg ikke havde fået stegt ål i rigtig mange år og faktisk aldrig selv havde prøvet at tilberede dem.

 • Porchetta med kartofler og smørsovs

  Porchetta med kartofler og smørsovs

  Jeg har længe gået og haft lyst til at prøve kræfter med at lave porchetta. Porchetta har jeg tit set lavet i tv som helstegt pattegris på bedste italienske manér, plus jeg havde lige købt et par skiver hos en af mine favoritbutikker Spaghetti Martellis og den var ren himmerige i en mundfuld. Det var en smag jeg måtte prøve at genskabe selv.Jeg har længe gået og haft lyst til at prøve kræfter med at lave porchetta. Porchetta har jeg tit set lavet i tv som helstegt pattegris på bedste italienske manér, plus jeg havde lige købt et par skiver hos en af mine favoritbutikker Spaghetti Martellis og den var ren himmerige i en mundfuld. Det var en smag jeg måtte prøve at genskabe selv.