Millionbøf
 
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
 
Den klassiske millionbøf får her en opgradering til den italienske ragu og det bliver den kun bedre af
Forfatter:
Type: Hovedret
Køkken: Italiensk
Antal portioner: 4
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 stor dåse koncenteret tomatpuré
  • 1 stor gulerod
  • 2 stængler blegselleri
  • 1 stort almindelig løg
  • Frisk timian
  • 1 stort fed hvidløg
  • Frisk pasta
Instruktioner
  1. Hak blegselleri, løg og gulerod rigtig fint i små stykker.
  2. Lad dem simre i pænt med olie for mellem varme i 20-30 minutter.
  3. Riv et hvidløg ned i retten og lad et par stængler timian simre med for god smag.
  4. Fjern blandingen fra panden og opbevar den i en skål.
  5. Lad så meget af olien blive tilbage i panden og steg det hakkede oksekød i det.
  6. Husk salt og peber.
  7. Kødet skal ikke brunes bare steges. Sørg for at mos det ud i mindre stykker uden at det falder helt fra hinanden.
  8. Når kødet er let stegt, hæld grøntsagsblandingen tilbage i panden sammen med en stor dåse koncententeret tomatpuré.
  9. Rør det hele rundt.
  10. Tilsæt 3-4 spiseskefulde vand og rør rundt.
  11. Lad det hele simre i 30-40 minutter for meget svag varme.
  12. Bland med pasta og server
Recipe by Grydeskeen.dk at https://grydeskeen.dk/millionboef/menu/hovedret/

Pin It on Pinterest