Fiskefrikadelle med dild og væltet kartoffelsalat
 
Forberedelse
Tilberedning
Total tid
 
Hvordan man laver fiskefrikadeller fra bunden og lidt om hvordan du kan give dem dit eget touch.
Forfatter:
Type: Hovedret
Køkken: Grydeskeen
Antal portioner: 1
Ingredienser
  • Fiskefrikadeller
  • 200 g. fiskefilet. Torsk eller Mørksej
  • 1 Æg
  • Frisk dild
  • Bredbladet persille
  • 1 Forårsløg.
  • Mel
  • Salt, peber
  • Salat
  • 2 kogte kolde kartofler
  • 1 lille håndfuld blandede små tomater
  • 1 Hovedsalat
Instruktioner
  1. Check fisken for ben og fjern eventuelle. Skær fiksen ud store stykker. Drys let med groft salt og lad den stå og trække i 20 minutter i køleskabet.
  2. Tag den ud af køleskabet og blend den groft i en foodprocessor.
  3. Bland et æg og lidt mel i fiskefarsen under omrøring indtil fiskefarsen begynder at bliver lind.
  4. Tilsæt hakket dild, bredbladet persille og forårsløg. Samt en smile friskknust peber. Rør indtil fiskefarsen bliver lind.
  5. På en varm pande lad rigeligt smør bruse af. Form fiskefrikadellerne let og steg dem fint brune.
  6. Hvis de ikke er fortykke skulle de være færdige når begge sider har fået en flot farve på en god varm pande.
Recipe by Grydeskeen.dk at https://grydeskeen.dk/fiskefrikadelle-med-dild-og-vaeltet-kartoffelsalat/menu/

Pin It on Pinterest