
Relaterede indlæg:
Risengrød
Da jeg var teenager spiste jeg risengrød utroligt ofte. Jeg var hjemme fra arbejde omkring midnat, og efter en aften på arbejde, så skulle der jo noget i sk...Mortens varme tapas
For et stykke tid siden var jeg forbi Torvehallerne og fik en bid brød hos Tapa del Toro som serverer tapas. Et sted med en god stemning, og udemærket mad i...Biksemad med fennikel og hjemmeristede løg
Biksemad...mmm biksemad. Efter oksestegen jeg skrev om i sidste uge var der kød og kartofler i overskud. Straks kom lysten til biksemad. Men ærlig talt, den ...Fiskefrikadelle med dild og væltet kartoffelsalat
Fiskefrikadeller er gastronomisk set ret fantastisk når det kommer til at gøre hverdagsmad spændende. De fiske verdens svar på kylling. Et protein der kan var...
Tillykke til vinderen. Konkurrencen var gået henover hovedet på mig — og det er faktisk en skam. For det er min foretrukne kniv, og har været det de sidste 10-12 år (mener jeg, vi er oppe på). Fik oprindleigt et sæt med tre Zwilling-knive. En urtekniv, én jeg har glemt, og så den lille firstjernede 21-centimeters sag.
Mange sværger til kraftigere sager, men den passer perfekt til mit håndgreb, og balancen er sublim!
Jeg vidste faktisk ikke, at de stadig blev fremstillet. De fleste, der ses, er af japansk snit og med et andet skaft end det — indrømmet: lidt kedelige — superhårde sorte plast.
Alt godt,
Kasper
.-= Kasper´s last blog ..Nyt på Madbevægelsen — temasektion =-.
@Kasper: Ja, det er en dejlig kniv, og den må jo gøre noget rigtigt, efter den er blevet produceret i nu over 30 år. Håndtaget er da lidt kedeligt at se på, men ergonomien er iorden, og den er nem at vaske.
Jeg købte selv en lille urtekniv til migselv i samme serie, som er farligt skarp også.
Som arbejdshest har jeg en Henckels M66 santoku, som jeg er meget glad for, og den har også et fint håndtag 😉