vebbestrub

Vebbestrub Flødeis

Økologisk fløde is i mange varianter
Økologisk fløde is i mange varianter

Sidst jeg var oppe og besøge mine forældre tog vi en tur syd for Limfjorden, for at blandt andet at se vikingeborgen Fyrkat. På vej derfra kom vi tilfældigvis forbi Vebbestrup Flødeis og vi kunne selvfølgelig ikke køre forbi uden at tage noget is med hjem.
Det kom vi ikke til at fortryde – hold da op det var god is. Vi fik købt en med lakrids, en med karamel og nogle ualmindelige gode kræmmerhuse.

Vebbestrup flødeis
Vebbestrup flødeis

Der blev spist rigtig mange kræmmerhuse de næste mange dage for at kontrollere om de nu blev ved med at smage godt. Det gjorde de sjovt nok.

Selve butikken hos Vebbestrup Flødeis har mange andre ting end deres is. Det vidste sig at være en hel specialitetsbutik.

Vebbestrub Fløde is sælger meget andet end is i deres butik
Vebbestrub Fløde is sælger meget andet end is i deres butik

Der var iøvrigt en evig strøm af biler, og folk der stoppede for at få en softice – og hvad kan bedre sige mums, end mange mennesker der flokkes til.


Udgivet

i

af

Kommentarer

6 svar til “Vebbestrub Flødeis”

 1. Anne Avatar

  Jeg har stadig tilgode at komme til Vebbestrup, men i min svigerfamilie er der et helt mytologisk skær omkring ismejeriet. Og så elsker jeg det danske sprogs variationer. Det var først sidste år, at jeg fandt ud af, at nordjyder kalder vafler for kræmmerhuse 🙂

  Sommerhilsner
  Anne

 2. Morten Avatar

  Anne så er det med at komme op og besøge svigerfamilien og tage på udflugt.

  Det er nu sjællænderne der kalder kræmmehuse for vafler!!!!:)

 3. Steffen Avatar
  Steffen

  Deres softice er fantastisk – smager som om den kommer direkte fra koen og gennem en ismaskine. Og så er det jo billigt – 10, 12 og 14 kr. hvor den til 10 kr jo er på størrelse med en stor softice mange andre steder. Det pulverpjat man får andre steder er bare ikke værd at spise når man har prøvet Vebbestrup 🙂

 4. Morten Avatar

  Steffen, tror vi er tæt på en fanklub her!:)

 5. Steffen Avatar
  Steffen

  Så absolut da 🙂

 6. Uffe Avatar
  Uffe

  For os som bor tæt på Vebbestrup, har det været en skidt sommer, hvis man ikke lige har været forbi og få en softice minimum 3 gange. Det fåes ikke bedre og prisen er helt i bund. Jeg vil vove den påstand, at det er DK’s bedste softice….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *