About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Meget lækrere end den der fortærskede Karoline-opskrift 🙂
Lækker opskrift og lækre billeder Morten!
Meeeen når man kværner sin egen peber, pisker man så ikke også sin mayo? 🙂
@Signe tror aldrig jeg har prøvet deres:) Nok første gang i rigtig mange år jeg har spiste tun mousse igen:)
@Anders – og gro sine egne Tun:) Så jeg var doven, det skulle gå hurtigt og ingen kan smage forskel:)
Ovra, har du groet din egen tun?? Det vildt!!
Ser som sædvanligt labert ud min kære ven!
Adjø.
Faster Philip
Det tog sin tid at finde en tun der ville gro på gardiner:)
Og tak du gamle:)
Hear hear hvad Anders siger omkring mayo! Og Morten, come on, gro lige en tun eller to..!
Labre billeder ellers 🙂
Haha, you don’t say! Gardin-sardin er det sidste nye!
Og ja, helt ærligt Hagrid! Du kan snildt trylle mayo frem med den der bamix 2000 du har! =D
Det var dog lige godt sildeagtig med jer og jeres mayo mobning!:)
og Louiliciolioulilles – my tunas are made of brass! 😉
@Phillip, så er du lime igen!
Sikke fine billeder Morten, men kan du ikke lige holde lidt igen? Vi andre bloggere kommer jo til at fremstå som helt vildt dovne 🙂
Ps. Hvad er forskellen på en tunmousse og en tunsalat?
Tak for rosen:)
Mousse er vel rørt/blendet og salat kan vel have hele stykker i…
Jeg har med held lavet tunmousse med wasabi i, det giver liiiige det der ekstra..
Med wasabi – det lyder spændende:)