About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
hej, jeg kunne godt tænke mig og vide om man ikke kan bestille det hjem her i danmark. det eneste sted jeg har kunne finde texturas prudukter er hos det der hedder inco, men der kan man ikke bestille som privat person.
på forhånd tak.
Nu har jeg ikke prøvet at købe nogle af de her steder endnu, men prøv at ringe til de her:
Condi Aps (36752255) eller
Caviarlifestyle (7022 3877)
Men ellers findes der flere udenlandske webshops som sender til Danmark.
Desværre bliver Texturas produkter stadig behandlet som lidt af en hemmelighed her til lands. Så det er nok lettest at gå udenlands.
God fornøjelse
Hejsa,
Hvis du mangler texturas må du sige til, jeg kan skaffe både licitin og gelling agent gennem arbejdet. Begge er hamrende nemme og sjove at arbejde med.
Kristian´s sidste indlæg..Kanelkage
Tak for tilbuddet Kristian 🙂 Lige nu er jeg dækket ind, mit sæt bliver ikke brugt så meget i sommervarmen – selv om jeg stadig er på udkig efter malto – Det kunne være sjovt at lege med her til efteråret.
Herlige site du har iøvrigt:)
Jamen det var så lidt. Og tak for rosen. Jeg må sige at jeg nyder jeres eksperimenter. Det er rart at en kok kan komme og få inspiration 🙂
Med hensyn til malto er jeg lidt på bar bund, men skal da lige undersøge det, for jeg er ikke helt inde i de forskellige texturas der findes (endnu).
Nu du nævnte inspiration så vil jeg da lige nævne en ide jeg fik tidligere. Jeg ved ikke om du har læst mit nye indlæg hvor jeg er begyndt eksperimentere med hjemmelavede pølser men fik tanken
Nu hvor vi snakker texturas og alt det der – så må det være muligt med det at lave en varmebestandig ting der kan hakkes og bruges i en pølse.
Måske en pølse kun baseret på fond, men lavet som gelé og så hakket. Hvis den er varmebestandig skulle den vel nok kunne tåle at blive smidt på grillen…
Den tanke forsvinder ikke lige forløblig er jeg sikker på:)
Hmm…ja, du siger noget – MEN!
Nu siger jeg men, fordi jeg “kun” kender til Gelling agent, der stivner når den når 60 grader, så måske den skal ryges istedet?
Just a thought!
.-= Kristian´s last blog ..Farseret porre =-.
Hej, nogen der kan fortælle mig en udenlansk shop der sender sådan et sæt til danmark?
Prøv http://www.mcc-shop.com – Der kan man få alt til molekylære eksperimenter. Her forhandles dog produktet Sosa istedet for Texturas, men det er stort set det samme. -Og de leverer også til DK.
synes jeg har rundt på den spanske side, men kan ikke finde dit sæt. hvad var prisen? og er der nogen der kender prisen i Inco?
Såvidt jeg er informeret koster det 708,- + moms.
Luksus…. så kan det ikke betale sig at rode med at bestille hjem fra udlandet.
Ja, formentlig sa det er
Det kan sagtens lade sig gøre at købe produkterne hos condi du skal bare have et CVR-nummer
Hej
Jeg er ved at undesøge mulighederne for salg af Texturas og andre små køkkenredskaber, men til at starte med Texturas. Jeg vil i den sammenhæng høre om, det er noget i kunne være interesseret i ? Hvis det kunne have nogens interesse send mig en mail. Er i gang med at bygge en webshop op, hvor der vil være mulighed for at betale men dankort osv.
Min mail er frederik@toptrend.dk
her kan man så købe kittet over dem alle..
.-= Christian Petersen´s last blog ..Salidou caramel sauce =-.
Hvor Christian?
Heej .
Hvor kan man købe de forskellige ting henne ?
Hej
Jeg arbejder med kemi hver dag, og disse kemikalier der bruges her kan købes hos alle kemiforhandlere ( http://dk.vwr.com/app/Home ) er billigst.
Hvis man fx finder det tilsætningsstof man vil have på ( http://www.mcc-shop.com ) Står der dér hvad det indeholder, så kan man søge på det hos fx. VWR
Private kan ikke købe der, men vi kender vel alle en eller anden med et CVR nummer, og så opretter man sig bare som kunde hos dem :o)
Camilla – Prøv at kigge på denne side:
http://www.mcc-shop.com/epages/61253754.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61253754/Categories/Zutaten/Texturas-Sosa-nova-kuirejo-molekulare-kueche-Starter-Set-Ferran-Adria-Textura
Med starterbox vil den koste 103 Euro med fragt at få hjem til danmark, men så er du også godt igang 🙂
.-= Kristian´s last blog ..Franskbrød =-.
jeg står og magler vare numret på startsætte af texturas. så jeg vil høre om der er nogle af jer der kender vare numret inco danmark.
@Dennis: Det nemmeste er nok at gribe telefonen, og spørge Inco hvad deres varenummer er på sættet.
Tak for tipet 😉
jeg bestilte mit sæt fra hjemmesiden toptrend, de har også andre sjove produkter som rygepiber og superbags. teksten er på dansk og let forståeligt.
er der til gengæld nogen der kan fortælle mig hvad forskellen er på spherificering og omvendt spherifizering?
Nu er det jo en lidt gammel tråd jeg poster i, men jeg stødte på den i min forgæves jagt på at finde de samme ting I andre leder/ledte efter.
Jeg fandt molecule-r.com og har bestilt derfra.
Molecule-R vil snart være i Danmark, bare til info.
Det har jeg læst på deres facebookside.
Der står ikke noget om hvor, men mon ikke det er i en eller anden specialbutik…..