About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Hej! Tusind tak for en fed opskrift! Jeg ville lige spørge, hvor meget en dose Lecite er, da jeg ikke er helt sikker på hvor meget jeg skal bruge sammen med balsamicoen og vandet. Købte Leciten på nettet, da jeg kun er interesseret i at arbejde med skum! Håber at høre fra jer, på forhånd tak!
Hej Simon
En fingerregel kan være 1,5 – 3 gram Lecitin til 500 gram væde. Jeg bruger en omregningfaktor såfremt jeg ex. har 210 gram væde/masse, der hedder: 3 / 500 = 0,006 * masse = Gram Lecitin.
Ps. Hvor købte du Lecitinen henne?
/ Søren