About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Uuuuhmmm….. savner den…snøft!
Så så jeg lige jeres tatar. En af mine venner lavede rørt tatar! Det er helt forrygende. Så i får lige opskrifen:
200 gr tatarkød
2 spsk rigtig god jomfruolivenolie
1 spsk hakket kapers
1 spsk hakket løg
4 spsk hakket persille
1 spsk Mutti tomatpure
1 spsk Mutti tomatketchup
1 stor tsk dijonsennep
10 dråber tabasco
3 æggeblommer
salt og peber
.. og på ristet rugbrød
IKKE ristet rugbrød. Prøv med smørstegt franskbrød. Whuummm.
Uhm jeg elsker tartar, men må ærligt indrømme, at jeg er lidt bange for at spise det i disse kødskandale-dage. Måske man skulle tage et smut forbi slagteren…
Ps. Jeg har også luret på din pariserbøf Morten – den ser alt for dejlig ud.
.-= foodfanatic´s last blog ..Banankage med chokoladeganache og valnødder =-.
@Fru møller – lidt forsinket, men det lyder lækkert.
@Nadia – jeg må indrømme jeg ikke er så nervøs, men køber også mit kød hos min slagter, som jeg stoler på hvad angår kvalitet.
Åh nadia, er du klar over hvor få hits den stakkels pariser bøf får – glæder mig at du fandt den:)
Kære Morten
Pariserbøf er en stærkt undervurderet spise – det samme gælder stjerneskud og lignende. De har fået et trist og træt image efter for mange dårlige færge- og supermarkedsbistro-udgaver (jeg har vist lige opfundet et ord). Jeg fik iøvrigt tartar i går af kalvemørbrad. Det smagte skønt, og så vidt jeg ved, var der ingen madforgiftninger blandt gæsterne 🙂 Jeg tror, at jeg skal lave en omgang selv en af dagene.
.-= foodfanatic´s last blog ..Salat med kylling- bacon- ost og hjemmelavede croutoner =-.
Du har ikke smagt tatar før du selv har skrabet det – det er bare en helt anden konsistens end den hakkede – ja selv fra min slagter!:)