12 Responses to Stegt andelever med den hurtige flødesovs
Trackbacks/Pingbacks
-
Ugens madplan uge 8 | Milles mad -
15. februar 2015
[…] Kyllingelever i flødesovs med frisk pasta. Rødbedesalat […]
[…] Kyllingelever i flødesovs med frisk pasta. Rødbedesalat […]
ser faneme godt ud! savler lidt her…
Det smagte også godt:) Nu venter jeg bare på anden bliver færdig, hele huset lugter af det 🙂
Arj Morten, jeg må indrømme at den ret kommer jeg ikke til at efterprøve. Andelever er ikke lige min stærke side.
.-= Lise´s last blog ..En super god bog. =-.
Lise – så er der mere af det til os andre:)
OMG! Det var jo det jeg skulle ha’ lavet. Det ser totalt for lækkert ud. Jeg er næsten flov over at berette at jeg smed leveren fra min and ud i dag.
Glæder mig til din opskrift på confit. Jeg står med 8 dl andefedt der bare venter på at blive brugt til det 🙂
.-= Klidmoster´s last blog ..Langtidsstegt and… =-.
Ej Klidmoster – man smider aldrig andelever ud. Fyda – over i krogen og skamme sig!:)
Jeg skynder mig med confitten .)
Det ser slet ikke så tosset ud, hvordan er smagen af andelever i forhold til kylling eller gris?
Har du et godt sted du køber and, jeg vil gerne have fat i noget godt øko-and, det må gerne kunne bestilles online.
MadFar
Hej Thomas
Det var dælme et af de sværere spørgsmål. Svag leversmag med sin egen smag. Nok i nærheden af kylling, men mørkere (hvis jeg undskyldes for at sige det på den måde):
Det minder slet ikke om griselever heldigvis.
Jeg syntes det både i smagen og konsistensen er herligt – og jeg er ikke så vild med stegt kalve eller griselever:)
Jeg købte den hos min lokale slagter – han har ikke en online del, så.
Men ellers vil din slagter hvis den her ok, kunne skaffe en frisk and. Ellers er der altid http://www.landkoeb.dk/
Der kan du finde gårdbutikker over hele landet.
En sjat knastør sherry før fløden kan anbefales – taler af erfaring
Godt tip Jesper. Sherry er i det hele taget godt at bruge 🙂