About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Hej Morten
Jeg ser frem til, at læse om dine Sous Vide eksperimenter, og ikke mindst, hvordan Anova´en er. Jeg kan se, at prisen på den er under en del andre.
God weekend.
Søren
Hep Søren
Anova’en virker helt fint og jo den virker billigere men blev hentet hjem fra den anden side af atlanten så der kom lige lidt mere på oven i prisen:) Men er yderst tilfreds so far.
Det er noget af en opgave jeg har givet mig selv. Er igang med det længste skriv jeg nogensinde har lavet på skeen. Så forvent godt med nørderi 🙂
Mvh
Morten