
Sardiner med citron, brød og to slags peber
En god ven og hans kone anbefalede under en vandring i Roskilde muslinger i dåse af mærket PAY PAY. Jeg hørte det selvfølgelig som sardiner. Næste weekend vendte jeg tilbage Den Franske Vinhandel og fik købt mig et par dåser sardiner, en almindelig og en med lidt chili i. Altid rart at have lidt lækkert i skabet. Stor var morskaben iøvrigt da jeg glædestrålende fortalte om hvor meget jeg havde nydt deres anbefaling. Oh vel, nogle gange får man store oplevelser ud af ikke at høre ordentlig efter.

PAY PAY sardiner - en med chili og en uden

De to slags peber

Sort peber fra Pohnpei

Hvid letrøget peber fra Penja

Citroner
Lækkert med pebervarianter. Personligt er jeg ikke så begejstret for fisk på dåse, men ovenpå en tomatmad, er det nok også godt 🙂
.-= Signe´s last blog ..Figenkugler =-.
Jeg stod med en dåse sort Penja i hånden nede i Salling i dag. Satte den dog tilbage på hylden med et suk. 60 kr for peber var der ikke lige plads til i budgettet for denne uge. Men det kommer på ønskesedlen 🙂
.-= Klidmoster´s last blog ..Pålæg- laksesalat med dild =-.
JEg har endnu til gode at prøve deres peber, men deres Stjerneanis kan i hvert fald også anbefales:)
Min svigermor lærte mig en variation som vi og alle der får den bliver helt vilde med. den er spist hos en tidligere statsminister som natmad.
læg først et lag rødkål på brødet så sardiner derefter hakkede løg of kapers, moms – velbekomme.
@Signe – Det er rart med et krydderi som peber at have muligheden for at bruge varianter og de bliver udnyttet på det grusomste lige fortiden.
Jeg ved hvad du snakker om med hensyn til fisk på dåse, men tror mig de her er rigtig gode og værd at prøve!:)
@Klidmoster – De er værd at ønske sig!:)
@Anders – den har jeg ikke prøvet, men der fulgte en muskatnød og muskatblomme med da jeg købte peberen og den har jeg stadig til gode at prøve.
@Marie – jeg har flere gange spist dem med løg til siden og det smager som du siger rigtig godt. Næste gang vil jeg prøve med kapers til også.