Dagen efter min hjemmelavede bacon var blevet færdig skulle hvidløgs baconen spises i en sandwich til frokost.
Sandwich med hamburgerryg og (hjemmelavet) bacon
Min slagter havde lige trukket en hamburgerryg ud af rygeovnen samme morgen og den smagte guddommeligt, så der røg en god stak tykke skiver ned i indkøbsposen.
Den var silkeblød i konsistensen og smagte overhovedet ikke som det silkepapir man kan købe i discountmarkederne - den smagte som hamburgerryg burde smage.
Slagterens hamburgerryg - dejlig tykke skiver
Et stykke flutes blev skåret over og lagt på brødristeren. Der blev skåret fire skiver af baconen og efter en blanchering (fordi den hjemmelavede var blevet for salt) blev den smidt på middelvarme på en pande indtil den var sprød.
Imens hakkede jeg et par cherry tomater og lidt feta. Nemmerlig. Feta og ikke middelhavsost. Lidt salat blev vasket og skyllet.
Salaten blev lagt på nederste del af flutet.
Flutes, salat.
En skive hamburgerryg oven på.
Flutes, salat, hamburgerryg.
Feta.
Flutes, salat, hamburgerryg, feta.
Tomater.
Flutes, salat, hamburgerryg, feta, tomat.
Og endelig bacon.
Flutes, salat, hamburgerryg, feta, tomat, bacon.
Til sidst toppes med lidt mayonaise på øverste halvdel af flutet. Det hele klappes diskret sammen og vupti en hurtig frokost sandwich.
Sandwich med hamburgerryg og (hjemmelavet) bacon
Baconen smagte godt igennem og var klart hovedpersonen, mens hamburgerryggen med sin diskrete smag og bløde saftige konsistens supplerede udemærket.
@Kasper – min slagter er http://www.slagterbertelsen.com/ – udemærket slagter, der også går op i mad. Vi har flere rigtig gode snakke om tilberedning og han er altid villig til et godt råd.
En ribbensandwich..mmm… det skal jeg overveje:) Lige nu har jeg en fire indlæg med bacon der lige skal laves først:)
Det ser godt nok lækkert ud! Da jeg først læste “hamburgerryg” tænkte jeg netop på de kedelige stykker fra supermarkedet, så denne sandwich overraskede positivt! Jeg skal helt sikkert prøve denne opskrift af, men jeg vil da også prøve at bruge varm svinemørbrad i denne sandwich – det tror jeg også kunne være en rigtig lækkerbisken.
Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok
Det ser sgu godt ud. Herligt med en god slagter!
.-= Signe´s last blog ..Kylling med cornflakes =-.
Uhm! Jeg kan ikke huske, om jeg har spurgt før, men hvem er din slagter?
Kommer der også en ribbensandwich med rødkål og bacon på et tidspunkt, mon?
Alt godt,
Kasper
@Signe, jeg er også ret glad for ham:)
@Kasper – min slagter er http://www.slagterbertelsen.com/ – udemærket slagter, der også går op i mad. Vi har flere rigtig gode snakke om tilberedning og han er altid villig til et godt råd.
En ribbensandwich..mmm… det skal jeg overveje:) Lige nu har jeg en fire indlæg med bacon der lige skal laves først:)
HI, det ser saa dejlig dansk ud, og gør mig sulten. grteat job.
Hvordan laver du hjemmelavet bacon? please tell xx birthe
http://grydeskeen.dk/hjemmelavet-bacon-dag-1/eksperimenter/ lige der og fremefter:)
Det ser godt nok lækkert ud! Da jeg først læste “hamburgerryg” tænkte jeg netop på de kedelige stykker fra supermarkedet, så denne sandwich overraskede positivt! Jeg skal helt sikkert prøve denne opskrift af, men jeg vil da også prøve at bruge varm svinemørbrad i denne sandwich – det tror jeg også kunne være en rigtig lækkerbisken.