Så holder mad+medier konference for madskribenter d. 16-18 september

mad+medier

mad+medier

Sidste år (2010) blev der afholdt den første madblogger konference på dansk grund - madblogsymposium. Det var for mange af os første gang at i mødte andre madbloggere og det var en meget givende og god weekend vi havde i september. I år har konferencen skiftet navn til mad+medier og har udvidet til at være for alle mad kommunikatører i det ganske danske land. Konferencen løber fra fredag den 16 september til og med den 18.
Lars og jeg har selvfølgelig meldt os til og ser frem til en god weekend blandt ligesindede med et program hvor der stadig bliver fyldt på har jeg fået at vide fra Rasmus der er en af personerne bagved. Der er iøvrigt 190 tilmeldt deres netværk og de har store planer for det når konferencen er overstået. Hele programmet kan du læse mere om på det her link: Program til mad+medier konference 2011
Vi glæder os til konferencen, møde nye og gamle venner og ikke mindst de smagsoplevelser jeg ved vi vil få den weekend. Så er du madblogger eller på anden måde skriver om mad så vil jeg godt anbefale at du overvejer at deltage - det bliver noget af en weekend:) Her kan du læse mere om hvem og hvordan du deltager.

Relaterede indlæg:

,

2 Responses to Så holder mad+medier konference for madskribenter d. 16-18 september

  1. Gastromanddk 8. september 2011 at 12:33 #

    Ser frem til et par hyggelige dage:)

  2. Morten 11. september 2011 at 00:38 #

    Det skal nok blive sjovt

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This