About Morten Ildal
Mortens første madblog (
improvisation.ildal.dk ) blev startet i august 2003. Fem år efter i august 2008 (hvad er der med august og madblogs) startede Lars og Morten grydeskeen .
Lars, den anden halvdel af grydeskeen.dk er citeret for at have sagt om Morten "Nørden i ham skinner igennem i ALT han laver".
Så blev man sulten igen… tak for det. Det lyder som et sted der skal prøves..
Hygge
Frederik
Det er et sted der skal prøves og et menukort der skal afprøves:)
Det lyder som en rigtig god oplevelse! Det må jeg besøge ved lejlighed 🙂
Jeg er ihvertefald ikke gået skuffet derfra endnu, hvilket er et godt tegn
OH BOY OH BOY OH BOY som Anders And kan udbryde på raps’k.
For filan da, hvor ser det godt ud. Især den der kartoffelmad har jeg lige fået en RET godt øje til, så jeg tror da at jeg skal på Schønemann’s, når vejret og pengene byder det.
Fyforpyffer hvor blev jeg lige lækkersulten. Og jeg har altså LIGE spist lasagne! Ihhh!
😉
Den kartoffelmad er også god:)
Mmm… har kun været der én gang, og drømmer nu om at tage tilbage.
Du siger bare til, hvis du mangler selskab:)
Åh den ligger højt på min liste over steder jeg snart må spise! Det lyder utroligt lækkert!
det eneste man mangler på danmarks bedste frokostrestaurant, er danmarks bedste frokostøl, porseguld