Portobello svampe med trøffel croutoner

Den her er ret er inspireret af en Jamie Oliver opskrift, som jeg smagte første gang for nogle år siden. Gnid en portobello svamp ind i olie. Læg den med stilken opad i et ovnfast fad og drys hakket chili og hvidløg over den. Slut af med lidt salt og peber.
Portebello svampe med trøffel croutoner

Portobello svampe med trøffel croutoner

Stil den i 200 grader varm ovn, i cirka en halv time. Mens svampen er i ovnen, skær nogle skiver hvidt brød ud i terninger. Steg terningerne ved kraftig varme på en pande med trøffelolie, salt og hvidløg indtil de er blevet sprøde.
Portebello svampe gnedet i olie med hakket chilo og hvidløg

Portobello svampe gnedet i olie med hakket chili og hvidløg

Når portobello svampen er færdig, skær den ud i skiver, drys croutonerne over skiverne med lidt friskhakket chili. Læg en lille klump blåskimmelost på hver skive, jeg brugte St. Agur. Men brug hvad du kan finde. Gorgonzola vil garanteret også smage godt. Jeg pyntede med lidt frisk oregano og trøffelolie. Let, velsmagende og flot.
Portebello svamp bliver skåret i skiver

Portobello svampen bliver skåret i skiver

Relaterede indlæg:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

Pin It on Pinterest

Share This